Bartender rækker kvinde hendes 'kvittering': Beskeden på sedlen redder hendes aften

07/07/2023 12:42

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Bartenderens geniale taktik befrier kvinden fra ubehagelig mand.

Mest læste i dag

En bartender i St. Petersburg, Florida, er blevet anerkendt som en helt efter at have brugt en smart taktik til at redde to piger fra chikane. Det rapporterer Ladbible.

Efter en aften med drinks sammen med hendes veninde delte Twitter-brugeren Trinity Allie historien om bartenderen Max Gutierrez, som tjente dem og ubesværet beskyttede dem mod en ubehagelig mand.

Den geniale "regning"

Trinity delte et billede af bartenderen Max iført en lysegul hawaiiskjorte og roste ham for hans smarte strategi.

"En mand chikanerede mig og min veninde, og bartenderen gav mig denne seddel og lod som om det var min kvittering!" skrev Trinity i en opdatering på Twitter og tilføjede: "Han er den slags bartender, alle har brug for."

På billedet kan man se Max give Trinity en mini-udklipsholder, som man normalt sætter en kvittering i, med et stykke papir, hvorpå der står:

"Hvis denne fyr generer dig, skal du flytte din hestehale til den anden skulder, og jeg vil få ham fjernet. Han giver MIG krybende følelser."

Nægtede at tage et nej for et nej

"Jeg bad ham om at posere til dette billede, efter at fyren var gået, lol, bare for at vise min taknemmelighed," forklarede Trinity senere og gav flere detaljer om situationen.

"Max endte faktisk med at skulle råbe af fyren og sagde: 'Du skal holde dig væk fra de piger, der tydeligvis ikke er interesserede', og fyren svarede: 'Det var lidt aggressivt', hvortil Max svarede: 'Du opførte dig aggressivt over for dem, og du skal gå.'"

Trinitys historie blev hurtigt viral og er i skrivende stund blevet liket over 200.000 gange.

Derfor er det ikke overraskende, at bartender-legenden Max til sidst fandt hendes tweet.

"Hey, det er mig! Lol," svarede han og fortsatte: "En sjov opdatering: Fyren, jeg smed ud søndag aften, kom lige tilbage til baren for at få en øl, men jeg nægtede at servere ham."

Kunne aflæse det på kropssproget

Senere delte Max flere detaljer om mødet på Reddit, da Trinitys historie blev så viral, at den endte på forumhjemmesiden.

"Det er noget, man lærer som bartender," forklarede Max beskedent og tilføjede: "Man bliver ret god til at aflæse mennesker, deres kropssprog osv. Denne fyr sendte underlige signaler i lang tid, så jeg holdt øje med ham, forsøgte at give ham en chance og lade pigerne afvise ham, men han tog ikke et nej for et svar og fortsatte med at genere dem. Så til sidst måtte jeg råbe ad ham for at få ham til at gå, lol."

Han fortsatte: "Jeg kan ærligt talt ikke lide at råbe af kunder eller genere folk, men jeg synes, det er en af de bedste måder at håndtere den slags ubehagelige mennesker. Ved at påpege deres opførsel foran andre er det normalt nok til at få dem til at vende om og gå væk. Jeg vil bare ikke have, at mine gæster føler sig utrygge."