32-årig mand børstede tænder, da ulykken skete: Lægerne havde aldrig set lignende

11/12/2023 06:20

|

Sebastian Ilsøth

Foto: X
Et meget specielt billede spreder sig på de sociale medier lige nu.

Mest læste i dag

Røntgenbilleder af en mands spiserør spreder sig i disse dage på sociale medier.

Hændelsen involverer en 32-årig mand fra El Salvador, der endte på hospitalet efter at have indtaget en knækket tandbørste.

En endoskopisk kirurg ved navn Jose Antonio Salvado, der var en af de kirurger, der behandlede manden, udtrykker på X, at de aldrig har set noget lignende.

Billedet af tandbørsten i spiserøret kan ses nederst i artiklen.

Den anonyme mand formodes at have børstet sine tænder energisk, da hans tandbørste pludselig brækkede i to. Den øverste del af tandbørsteskaftet gled ned i hans hals og satte sig fast i spiserøret.

Ifølge kirurg Salvado søgte manden straks hjælp på skadestuen, hvor han hurtigt blev sendt til røntgen, der bekræftede tilstedeværelsen af det fremmedlegeme.

Salvado skriver, at de fjernede tandbørsten øjeblikkeligt ved at trække den op gennem mandens spiserør og ud af hans mund.

På et af billederne ses tandbørstens hoved intakt, da den blev trukket ud af mandens spiserør. Den 32-årige mand er rapporteret i god stand efter operationen.

Kommentarerne på billedet har været intense, med en kommentator, der nævner en ny frygt, og andre, der udtrykker lettelse over, at manden er i god behold, men samtidig undrer sig over, hvordan det kunne ske.

- Jeg kæmper for at sluge mine vitaminer. Hvordan formåede nogen at sluge en knækket tandbørste? lyder en af kommentarerne.

Foto: X