Vandt 7 millioner: Påskefrokosten blev pludselig lidt sjovere

09/04/2023 11:36

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Endnu engang kan Danske Spil sende tre milliongevinster afsted mod det jyske, og for især én heldig midtjyde bliver påskefrokosten nok en anelse sjovere end den plejer.

Mest læste i dag

Mens solen skinner denne påskesøndag, er der hos en heldig Lotto-spiller fra Midtjylland en ekstra god grund til at smile stort.

Vedkommende har nemlig vundet hele 7.000.000 kroner skattefrit efter at have spillet med i Lotto lørdag aften. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den heldige vinder havde købt den magiske kupon, hvor en af rækkerne bestod af de 7 helt rigtige tal, hos OK Plus i Bording. 

Tre nye millionærer lørdag aften

Det er dog ikke den eneste heldige dansker, der kan stå op i påsken som nybagt millionær.

Hver lørdag bliver der traditionen tro også trukket lod om 2x1 million kroner i Millionærgarantien blandt alle spillede rækker.

Aftenens to vindere af Millionærgarantien har det tilfælles, at de begge spillede med via deres PLUS-abonnement, og mens den ene kommer fra Aarhus Kommune skal den sidste million sendes mod Region Nordjylland.

- Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til alle ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier, lyder det fra Malene Mølgaard, der er direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et rigtig stort tillykke.