Sydvestsjællænder vinder 5,8 millioner kroner

20/05/2023 10:42

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Solen skinnede lidt ekstra på en heldig dansker fra Slagelse Kommune ved aftenens Eurojackpot trækning. Danskeren vandt andenpræmiepuljen og får nu svimlende 5,8 millioner kroner at forsøde tilværelsen med.

Mest læste i dag

Der var ingen vinder af førstepræmiepuljen ved fredagens trækning i Eurojackpot, dog var der tre andenpræmievindere, hvor den ene af dem er fra Danmark.

Den heldige dansker kommer fra Slagelse Kommune og spillede med online. Sydvestsjællænderen ramte 5+1 af de rigtige tal og kan nu se frem til at få 5.773.794 skattefrie kroner ind på kontoen, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, og tilføjer:

- Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær.

Da der ikke var nogen vinder af førstepræmiepuljen, stiger puljen til tirsdagens Eurojackpot trækning til 253 millioner kroner.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med den heldige, danske vinder, men ønsker et stort tillykke.

Vindertal fredag uge 20:

1, 5, 8, 20, 35

 Stjernetal fredag uge 20:

3, 12

Eurojackpot

- Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks. puljen er 750 mio. kr.

- Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

- Den højeste, danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig dansker vandt 750 mio. kr.