Stewardesser afslører: 6 ting der får os til 'at hade passagerer med det samme'

09/09/2023 07:58

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Flere stewardesser deler nu, hvad der kan forårsage frustration blandt dem, når de arbejder ombord på passagerfly.

Mest læste i dag

Mange kan nikke genkendende til, at der er adfærd hos medpassagerer under flyrejser, der kan være til besvær. Dette inkluderer for eksempel at tage for meget plads eller placere fødderne på armlænet foran.

Men der er også adfærd, der kan irritere stewardesser så meget, at de overvejer at tage skridt til at imødegå det. Dette er blevet rapporteret af Daily Star.

Derfor er det en god idé at undgå disse handlinger, ikke kun for at undgå potentielle konflikter, men også for at være en mere hensynsfuld medpassager.

1. Drik dig ikke fuld

"Berusede passagerer. Alle berusede passagerer er besværlige efter takeoff. Indtil de sover det af. Og så lugter de bare," udtaler en stewardesse.

"Jeg har aldrig forstået, hvorfor folk vælger at drikke så meget, når de er fanget i en trang kabine i flere timer, tusinder af meter oppe i luften og omgivet af fremmede mennesker," siger en anden.

En anden stewardesse mener, at det ville være bedre, hvis passagerer skulle tage en alkoholtest, inden de fik lov til at gå om bord, og at berusede passagerer ikke skulle tillades om bord.

2. Klipning af negle

En stewardesse kritiserer dem, der beslutter sig for at klippe negle om bord. Nogle synes åbenbart, det er en god måde at fordrive tiden på under flyrejsen.

"Det værste for mig er dem, der klipper fingernegle eller tånegle om bord på flyet. Jeg kan høre det langt bagerst i flyet, selvom jeg sidder langt fremme. Det er det mest ubehagelige, man kan gøre på et fly," udtaler en stewardesse.

3. Drop idéen om Mile High Club

Mile High Club er ikke en god idé Samme stewardesse, der kritiserer negleklipning, har også en bøn: lad være med at forsøge at melde jer ind i Mile High Club.

"En anden ting er par, der forsøger at blive medlemmer af Mile High Club. Folk er måske ikke klar over, hvor ulækkert toiletterne er, da folk besørger over det hele. Især under turbulens kommer væske på gulvet ikke kun fra vasken," siger hun.

4. Bestil ikke sodavand

Dette punkt kan selvfølgelig diskuteres, men en stewardesse mener, at det kan være til besvær, hvis en passager bestiller en sodavand.

"Læskedrikke skummer en del, når de hældes op fra dåser. Jeg er nødt til at vente på, at skummet lægger sig, før jeg kan fortsætte med at hælde," skriver en stewardesse på sin blog.

"Hvis alle tre passagerer bestiller sodavand, vil jeg ofte tage deres ordrer, tage yderligere tre ordrer, servere dem og derefter gå tilbage til de første tre."

5. 5. Folk, der vandrer rundt i flyet

En tidligere stewardesse ved navn Madeline Forsyth bryder sig ikke om passagerer, der vandrer rundt i flyet, især i gangen.

"Det er okay at rejse sig og strække benene, især på lange flyvninger. Men hvis du konstant bevæger dig rundt i gangen i længere perioder, gør du tingene besværlige for stewardesserne," siger hun.

6. At have en dårlig attitude

Kajal Manhas, en 26-årig stewardesse, opfordrer passagerer til at have en positiv attitude ombord på flyet. Hun ville gerne se passagerer undlade at efterlade deres håndbagage uden for rækkevidde, når de går om bord, og undlade at kræve ting, der ikke er inkluderet i deres billet.

"Og undgå en dårlig attitude, især fra dem, der mangler god opførsel," tilføjer hun.