Sarah gjorde vildt genbrugsfund for under 100 kroner: Kan være næsten 70.000 kroner værd

18/05/2024 22:38

|

Redaktionen

Foto: TikTok
Sarah var yderst heldig, da hun shoppede i en genbrugsbutik. Her fandt hun nemlig en kjole, der kan være næsten 70.000 kroner værd.

Mest læste i dag

En ung kvinde ved navn Sarah var i ekstase, da hun fandt en fantastisk kjole til blot 10 pund, hvilket svarer til cirka 85 kroner. Efterfølgende har hun fået at vide, at den kan være op mod 8.000 pund værd, svarende til mere end 68.000 kroner.

- Det var som en drøm, der gik i opfyldelse, siger Sarah Dunk, der var så heldig at finde en Gianni Versace-kjole i genbrugsbutikken Value Village i Toronto, Canada.

Sarah var så glad for sit køb, at hun besluttede sig for at dele sin glæde med verden.

Hun filmede en video, som hun delte på TikTok, og videoen endte med at gå viralt på det sociale medie, skriver Dagens.dk.

- I vil ikke tro, hvad jeg har fundet i genbrugsbutikken, siger Sarah i videoen, inden hun viser den sorte og elegante kjole frem.

- Jeg er bange. Den ser lille ud. Jeg er bange. Den er gammel, men vi får se. I bliver nødt til at følge med, siger hun og griner.

Videoen blev set mere end 15 millioner gange på TikTok, og Sarah blev overrasket, da hun fandt ud af, hvad kjolen potentielt kunne være værd.

- Min kæbe faldt til jorden. Det er ikke bare Versace. Det er Vintage Versace. Det bedste fund nogensinde, lyder det fra en begejstret Sarah.

En bruger på TikTok skrev i kommentarsporet, at kjolen, der estimeres at være fra 1992, kan blive solgt for omkring 9.800 dollars, hvilket svarer til cirka 68.900 kroner.

- Jeg har lige slået den op på 1stdibs - fra 1992-kollektionen og koster 9.800 dollars, skriver brugeren.

Kjolen er ifølge Daily Star en Gianni Versace S/S 1992 Bustier Lace Bra Sheer Panels Slit Evening Dress Gown.

Foto: TikTok

Sarah har dog ikke besluttet sig for, hvad hun vil gøre med kjolen endnu.

- I øjeblikket er jeg bare glad for at have den og prøve den på. Det er en dejlig følelse at eje noget så smukt og historisk, siger hun.

Flere brugere på TikTok er dog ikke i tvivl om, hvad Sarah burde gøre.

- Sælg den aldrig. Det ser ud som om, at den er lavet til dig, skriver en bruger.

Men Sarah har endnu ikke afgjort, om hun vil beholde kjolen eller sælge den videre med stor fortjeneste.