Paven liker models Instagrambilleder: Nu går Vatikanet ind i sagen

22/11/2020 09:20

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

En braziliansk model påstår, at selveste paven har været inde og lure og like hendes letpåklædte billeder. Nu skal det undersøges.

Instagram er et sjovt sted. Her findes både helt almindelige mennesker som dig og mig, der deler vores hverdagsbilleder. Men der findes også en del – hvad skal vi kalde det – udfordrende billeder af damer med ikke specielt meget tøj på. Og det er der bestemt ikke noget galt i, lad os lige slå det fast.

Der er heller ikke noget galt i, at en mand som paven er på Instagram. Han har intet mindre end 7,4 millioner følgere, der ser med, når han deler videoer fra prædikener og meget andet helligt indhold.

Men nu påstår den brazilianske model Natalia Garibotto, at paven har været inde på hendes lettere frække billeder og endda har liket dem. Hun lagde for nyligt et foto på Instagram, hvor teksten var: “My mum may hate my ass pics, but the Pope be double-tapping.”

Det er ganske god humor, og noget tyder på, at det faktisk er helt rigtigt, at pave-kontoen har været forbi med de hellige – og måske svedige – tommelfingre. For nogen har taget et screenshot af det omtalte foto, som nu er blevet slettet.

Profilen ‘franciscus’ er netop pavens offcielle konto. Men om det er paven selv eller en PR-medarbejder, der er kommet til at like billedet, vides ikke endnu. Men det skal en Vatikan-undersøgelse nu finde ud af.

Men herregud, han er jo også bare en mand…