Nu skal Lars Løkke Rasmussen lave reality

20/11/2020 14:54

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den tidligere statsminister springer nu ud som reality-stjerne, og man kan roligt sige han kommer på dybt vand.

Efter at have været Danmarks øverste leder i seks et halvt år, har Lars Løkke Rasmussen nu for alvor skiftet karrierekurs. Den tidligere statsminister skal nemlig deltage i den nye sæson af Over Atlanten.

Deltagerne til den tredje sæson af sejlprogrammet er nu offentliggjort af Discovery, og Lars Løkke skal sammen med fem andre danske kendisser forsøge at krydse Atlanterhavet.

” Holdet stævner ud fra Lanzarote den 26. november, og forude venter små tre ugers uforglemmelig rejse, hvor de skal stå for alt på båden og sørge for, at de rammer målet, der denne sæson er øen Aruba i Caribien, på sikker vis. Det er en tur, hvor de skal styre båden, stå for rengøring, lave maden og i det hele taget sørge for, at alt spiller,” – Skriver Discovery i en pressemeddelelse.

Jeg er stædig af natur

Lars Løkke har også selv kommenteret på den kommende rejse – ” Jeg har stort set ikke sejlet længere end Helsingør-Helsingborg, så jeg er da bekymret for, om jeg bliver søsyg. Men som mange nok har bemærket, så er jeg stædig af natur, og derfor er jeg sikker på, at jeg nok skal klare turen. Også når bølgerne går højt,” – Udtaler han ifølge SE og HØR.

Udover den tidligere statsminister, kommer besætningen til at bestå af kendiskokken Umut Sakarya, den tidligere svømmer Sarah Bro, tv-værten Felix Smith, skuespilleren Johannes Nymark og influencer Ditte Julie Jensen.

For en sikkerhedsskyld, er de seks kendisser ledsaget af den OL-guldvindene sejler Jesper Bank, der skal føre skuden og besætningen sikkert i land.

Ud over sin store sejlererfaring, kan Jesper Bank også hylde styr på kendisser. Han var nemlig også ved roret i programmets to første sæsoner.