Melder ud: Hun forlader X Factor i aften

17/03/2023 08:30

|

Thea Andersen

Pressefoto: TV 2

Mest læste i dag

Aftenens liveshow i X Factor bliver endestationen for Nambahlou – det er Danske Spils oddssættere ret sikre på. Og derefter er det gruppernes tur til at være nervøse.

Indtil videre har grupperne været helt suveræne i årets X Factor – men det billede vil ændre sig fra og med i aften, vurderer danske spils oddssætter og X Factor-ekspert Mathias Reimer Larsen.

I første omgang kan grupperne dog ’nøjes’ med en tur i farezonen, for det er en anden, der må ud: Nambahlou. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- På trods af en virkelig god performance i fredags, så er vi ret overbeviste om, at Nambahlou må forlade konkurrencen i aften, siger Mathias Reimer Larsen og tilføjer:

- Hun har stået i farezonen to ud af de seneste tre fredage, og hun overlever ikke en tredje tur. Vi vurderer, at hun har hele 65 procents risiko for at blive stemt ud i aften.

Og hvem er ellers i fare?
Men bliver det så Sigalaz eller Rosél, der skal med ned i farezonen? Se, det er et godt spørgsmål, som er svært at svare på.

- Ja, det er faktisk der, hvor spændingen virkelig ligger nu: Hvem skal følge Nambahlou i farezonen? I vores optik er der kun de to muligheder: Enten Sigalaz eller Rosél. Drengene mod Pigerne. Det kan blive dem begge: I vores øjne er det tæt på fifty-fifty, siger han.

Endelig er der selvfølgelig også en spinkel mulighed for, at det bliver begge grupperne: Det kræver selvfølgelig, at Nambahlou virkelig rammer dagen, og det kan måske lade sig gøre.

- Vi synes egentlig, at Nambahlou leverede en af sidste fredags bedste optrædener, da hun sang ”Silverlight” som clubbet hit. Det bliver spændende at se, hvad hun kommer med i aften, hvor hun har ryggen mod muren, siger Mathias Reimer Larsen.

X Factor kan følges på TV2 fredag aften fra kl. 20.00.