Matilda giftede sig med sin stedbror: Nu chokerer hun igen

11/04/2023 15:01

|

Thea Andersen

Foto: Skjermdump / Instagram
Sidste år sagde 24-årige Matilda officielt ja til sin tre år ældre stedbror Samuli. Nu kommer hun med endnu en chok-afsløring til Dagbladet.

Mest læste i dag

Sidste år blev den finske kvinde Matilda Eriksson interviewet af Dagbladet om sit nye ægteskab med sin stedbror Samuli Eriksson.

Hun fortalte, at det var kærlighed ved første blik, da mødte hinanden på hendes mors 50-års fødselsdag i 2018.

Selvom de prøvede at holde sig fra hinanden - til at starte med - på grund af stigmatisering, valgte de alligevel at satse på hinanden. 

Parret blev forlovet og gift i 2021, fortalte hun til Dagbladet.

Og nu chokerer den 24-årige så igen.

Hun har nemlig afsløret, at hun er begyndt at bruge den omdiskuterede og kontroversielle hjemmeside OnlyFans, hvor hun deler nøgenbilleder og pornografisk indhold mod betaling.

Matilda forklarer, at hun har startet profilen af mange grunde, herunder ønsket om at udtrykke sig seksuelt.

- Jeg har altid været en meget seksuel person, og efterhånden som jeg er blevet ældre, har jeg været mere åben omkring det. Jeg vil gerne kunne udtrykke mig seksuelt, og det synes jeg er en fantastisk platform for at kunne gøre det, siger hun.

Hun er stolt af sig selv og føler, at OnlyFans har gjort hende mere åben og stærkere som person.

Selvom platformen er blevet kritiseret af mange, føler Matilda ingen skam over sin beslutning. Hun mener, at det er okay, at elsker at få komplimenter og opmærksomhed fra andre.

- Hvis det får dig til at have det godt, skal du ikke skjule det eller skamme dig, så længe du respekterer andre og ikke gør nogen ondt, siger finnen.

Matilda mener også, at det er vigtigt at "læse rummet" og respektere andre, så de kan udtrykke sig.

Hendes beslutning om at starte en OnlyFans-profil har dog været genstand for debat i medierne og på sociale medier - men det holder hende ikke tilbage.