Jenna blev smidt ud af fitness-center: 'Dine bryster er for store'

13/07/2023 12:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
De ansatte mente, at hendes bryster var for store til den top.

Mest læste i dag

Jenna Vecchio føler sig udsat for forskelsbehandling, efter at personalet i et fitnesscenter bad hende om at skifte sin top, fordi de mente, at den ikke var passende. Ifølge The Mirror mener Jenna Vecchio imidlertid, at det handlede mere om størrelsen på hendes bryster end selve tøjet.

Foto: Privat

Hændelsen fandt sted i et fitnesscenter i Ontario, Canada, og Jenna Vecchio delte sin oplevelse på Facebook. Hun forklarede, "Jeg fik besked af centerets leder om, at min tanktop var upassende og provokerende for både personalet og de andre medlemmer."

Foto: Privat

Jenna fortsatte med at sige, "Jeg vil gerne starte med at sige, at min top ikke adskilte sig fra mange andre kvinders topper i klubben, undtagen at mine bryster er meget større i forhold til min kropsbygning i forhold til de andre kvinder."

Efter at have talt med alle kvinderne i centeret, som hun kunne finde på vej ud, og fået at vide, at hendes påklædning ikke provokerede dem, blev det klart for hende, at de eneste, der blev provokeret, var de to kvindelige ansatte, der arbejdede i centeret den dag.

Jenna påpegede for personalet, at hendes top ikke var anderledes end de andre kvinders. "De fortalte mig, at det ikke betød noget, fordi jeg ikke kunne bære toppen på grund af størrelsen på mine bryster. Jeg følte mig ydmyget og forskelsbehandlet på grund af min krop. Jeg blev udpeget, og det er uretfærdigt at sige, at jeg ikke kan bære en top, når andre kvinder kan!" skrev hun i sit opslag.

Hun mener, at hvis hun ikke må bære en top, så bør ingen have lov til det.

I en udtalelse fra fitnesskædens regionale leder, Sean Whittal, lyder det: "Hos Motavi Athletic stræber vi dagligt efter at skabe en atmosfære, hvor medlemmer føler sig velkomne, komfortable og sunde. Vi beder medlemmerne om at respektere hinanden ved at bære passende sportstøj og ordentligt fodtøj, begrænse brugen af mobiltelefoner og holde faciliteterne rene."

Whittal fortsætter, "Derfor, søndag, hvor nogle af vores medlemmer klagede over Miss Vecchios påklædning, fordi de følte sig ubehagelige og mente, at det var i strid med vores påklædningspolitik, vurderede vores personale situationen og talte med hende."

"Vi havde ingen intentioner om at ydmyge hende, men vi følte, at vi var nødt til at håndtere situationen. Vi fortsætter med at undersøge sagen og vil gerne sætte os ned og tale med Miss Vecchio om det."