Jane havde lejet samme bolig i over 20 år: Da udlejeren ringede til hende, fik hun sit livs chok

25/05/2024 23:09

|

Thea Andersen

Foto: Privat
Jane Sayner havde lejet sit hjem i 23 år, da hun blev ringet op af sin udlejer og fik sit livs chok.

Mest læste i dag

For 23 år siden ledte Jane Sayner efter et nyt hjem og fandt en toværelseslejlighed med have i St. Albans, en by nordvest for Melbourne.

Jane Sayner lejede ejendommen af John Perrett, som udover at være farmaceut, også var en kendt fodboldspiller, ejendomsinvestor og filantrop.

I en alder af 83 år havde John Perrett en formue på flere millioner dollars.

Selvom Jane Sayner arbejdede på et marked, indtil hun blev pensioneret og havde en beskeden økonomi, var John Perretts generøsitet afgørende for hende.

En dag ringede udlejeren til Jane og bad hende om at tale med hans advokat. Han sagde, at han ville overdrage ejendommen til hende, skriver 9 Now ifølge Dagens.dk.

- Jeg er her lige nu, og du skal give ham hans fulde navn, fordi jeg overdrager boligen til dig, sagde Perrett til Jane.

På det tidspunkt var John Perretts Parkinsons blevet værre, og han var flyttet til et plejehjem.

I september 2020 døde John Perretts i en alder af 86 år. Han havde doneret størstedelen af sin formue til Royal Melbourne Hospital, hvor han tidligere havde fået en nyre.

Den enorme donation vil komme både hospitalet og dets patienter til gode i mange årtier fremover. Professor Nigel Toussiant fra Royal Melbourne Hospital sagde:

- Ord kan næsten ikke beskrive, hvor uselvisk og utroligt generøs (Perrett er). Vi er ekstremt taknemmelige som afdeling på hospitalet på Royal Melbourne Hospital for sådan et legat. Det er bare fantastisk.

Men Jane Sayner kan også takke John Perrett.

Hun er nu pensionist og bor i sit lille hjem med have, som hun stadig elsker. Takket være John Perretts generøsitet gik hun fra at være lejer til at blive boligejer.

- Hver eneste dag takker jeg ham stadig. Jeg siger til mig selv, 'tak John', siger den heldige kvinde.