George R. R. Martin kæmper: Kan ikke blive færdig med den nye Game of Thrones-bog

21/11/2023 15:03

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Fantasy-litteraturens grand old man, George R. R. Martin, har for nylig delt en opdatering omkring sit længe ventede værk, 'The Winds of Winter'.

Mest læste i dag

Bogen er det næste bind i hans berømte serie 'A Song of Ice and Fire', som dannede grundlag for HBOs populære serie 'Game of Thrones'.

Serien overhalede bøgernes handling, og nu venter fans spændt på at se, hvordan Martins oprindelige vision for historien udfolder sig - især efter den kontroversielle ottende sæson af tv-serien. Der er mange elementer, der er forskellige i serien fra bøgerne, så fans er spændte på, hvad der sker i Martins oprindelige historie.

"I bund og grund skriver jeg stadig på det samme... Jeg ville ønske, jeg kunne skrive lige så hurtigt som Bernard Cornwell, men jeg er 12 år forsinket med denne forbandede roman, og jeg kæmper med den," udtalte Martin i et interview med Bangcast.

Han afslørede, at han indtil videre har skrevet 1.100 sider, men stadig har flere hundrede sider tilbage.

"Det er en stor, tung bog af en eller anden grund. Måske skulle jeg have begyndt at skrive mindre bøger, da jeg startede, men det er svært. Det er hovedsageligt det, der optager det meste af mit arbejdsliv."

De 1.100 sider lyder lovende for, at bogen kan blive færdig. Lige indtil man indser, at det var det samme antal sider, han havde skrevet i december 2022 - næsten et helt år tidligere.

Sidste år fortalte han i 'The Late Show with Stephen Colbert', at han havde skrevet omkring 1.100 til 1.200 sider. Der er dog stadig en chance for, at disse sider har ændret sig i løbet af året, hvilket betyder, at Martin faktisk har gjort fremskridt, men det er endnu uvist.

For dem, der er ivrige efter at vende tilbage til Westeros, er der dog stadig gode nyheder.

'House of the Dragon' sæson 2 er på vej.

Serien har kunnet fortsætte optagelserne på trods af WGA-forfatternes strejke og SAG-AFTRA-skuespillernes strejke, men har endnu ikke en fast udgivelsesdato.

'House of the Dragon' sæson 2 forventes at blive udgivet i sommeren 2024.