Ungt par købte ved en fejl et faldefærdigt hus: 5 år senere er det fuldstændig uigenkendeligt

18/10/2023 19:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Utroligt hvad fem års hårdt arbejde kan gøre.

Mest læste i dag

Af og til udspiller livets mest betagende eventyr sig på de mest overraskende tidspunkter. For det unge par, bestående af den 20-årige Cal Hunter og hans canadiske kæreste, Claire Segeren, blev deres tilværelse kastet ud i en ny retning, som de slet ikke havde forventet, da de ved et fejltrin erhvervede sig et forfaldent skotsk hus i stedet for den planlagte lejlighed i Glasgow.

Det, der potentielt kunne have været en katastrofe, forvandlede sig i stedet til en enorm renoveringsudfordring af episke proportioner. Parret tog beslutsomt udfordringen op og dedikerede de følgende fem år til at transformere det faldefærdige hjem til deres drømmebolig.

I hele denne proces dokumenterede de hvert eneste skridt på deres rejse via en blog og en Instagram-konto, de kaldte "What Have We Dunoon." Her delte de billeder, anekdoter og deres unikke erfaringer fra renoveringen, og det tiltrak en betragtelig følgerskare.

Cal, som allerede besad erfaring som tømrer, kastede sig over opgaver såsom gulvlægning og VVS-installationer, mens både Claire og han samarbejdede med dygtige fagfolk for elektricitet og gasinstallationer. Det mest bemærkelsesværdige var dog, at størstedelen af arbejdet blev udført af dem selv, hvor de tilegnede sig en bred vifte af færdigheder, lige fra at ramme døre ind til at arbejde med sten, træ og metal.

For at gøre projektet økonomisk overkommeligt, benyttede de sig af unge hjælpere via Workaway-programmet, hvor de byttede fem timers arbejde om dagen for mad og husly. Over en femårig periode boede de i et telt og en mobilhome på ejendommen og jonglerede med deltidsjob som tjener og entreprenør for at finansiere projektet.

Til sidst, i begyndelsen af juli, blev deres utrolige renoveringshistorie kronet med succes, da inspektører godkendte huset til beboelse. Det, der tidligere havde været et forfaldent hus, var nu forvandlet til en indbydende og hyggelig drømmebolig.

Cal og Claires bemærkelsesværdige rejse tjener som en påmindelse om, at nogle af livets mest uforglemmelige eventyr opstår uventet, og med dedikation og kreativitet er det muligt at transformere fejltagelser til noget enestående.