NORMAL deler stor nyhed: Sker i foråret 2024

17/10/2023 07:51

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Butikskæden NORMAL har nu delt en stor nyhed.

Mest læste i dag

NORMAL er en dansk-ejet detailkæde, der tilbyder almindelige produkter til usædvanligt fordelagtige priser. Deres udvalg spænder over velkendte mærker inden for områder som personlig pleje, makeup, slik og husholdningsartikler. Med mere end 570 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal, er kæden i konstant udvikling og har planer om yderligere ekspansion.

I snarlig fremtid åbner de en ny butik i Juelsminde, som vil byde kunderne på en helt unik butiksoplevelse. Forventet åbningsdato er foråret 2024 ifølge en pressemeddelelse fra NORMAL.

Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser

NORMAL er mere end blot faste, lave priser på anerkendte mærkevarer. Deres mål er at gøre hvert besøg i en af deres butikker til en frisk og unik oplevelse, selvom det kun er en uge siden sidste besøg. Udover det almindelige sortiment af velkendte mærkevarer, oplever kunderne konstant udskiftninger på hylderne og podierne, hvilket sikrer, at der altid er nye produkter at udforske. Butikken indbyder til at gå på opdagelse i en labyrint af spændende varer fra både kendte og ukendte brands, og der er altid en overraskelse at finde rundt om det næste hjørne.

"Vi tilbyder mærkevarer inden for områder som makeup, husholdningsartikler, personlig pleje og mange basale produkter, som allerede er velkendte i mange hjem. Vores udvalg omfatter mærker som L'Oréal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger dem til faste, fordelagtige priser, som ofte er under markedsprisen," forklarer Lars Bjerring, Country Manager.

"Vores mål er at give vores kunder en unik oplevelse, hver gang de træder ind i en af vores butikker. Udover vores almindelige sortiment, får vi konstant nye produkter, også fra spændende brands, som kun kan findes i NORMAL. Vi introducerer faktisk omkring 100 nye produkter i vores butikker hver uge, hvilket sikrer, at der altid er noget nyt og spændende at finde," tilføjer Lars Bjerring.

Kæmpe åbningsfest

Når en ny butik åbner, er det altid en festlig begivenhed, og åbningen i Juelsminde bliver ikke anderledes. Kunden kan se frem til en vældig åbningsfest med en række begivenheder, konkurrencer, giveaways og en generel festlig atmosfære. Den nøjagtige dato for åbningsfesten vil blive offentliggjort senere på året, og opdateringer kan findes på www.normal.dk, www.facebook.com/NORMALDanmark og i lokale medier.