Mor raser over varer ved kassen i supermarkedet: 'De hører ikke til her'

04/08/2023 10:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter
En mor var yderst utilfreds med placeringen af varerne i supermarkedet, og hun valgte derfor at ytre sin utilfredshed på sociale medier.

Mest læste i dag

En australsk mor har udtrykt sin utilfredshed overfor supermarkedskæden Coles, efter at hun opdagede, at kondomer og jordbærsmagende glidecreme blev solgt ved kassen.

Disse produkter var placeret på en placering, der normalt er reserveret til små varer som chokolade eller tyggegummi, hvilket moren fandt upassende.

Den australske mor, der ønsker at forblive anonym, delte sin oplevelse på Facebook og udtrykte sin bekymring over, at disse produkter var synlige for børn.

Hun argumenterede for, at det var upassende at placere kondomer og glidecreme ved kassen, hvor børn nemt kunne få øje på dem, og at det kunne føre til ubehagelige spørgsmål fra nysgerrige børn.

"Jeg er ikke snerpet, men jeg synes ikke, det er passende. Mine børn spørger mig, hvad det er, hver gang vi er i butikken", udtalte moren og tilføjede, at hun ikke havde noget imod, at disse produkter blev solgt i supermarkedet, men hun mente, at de burde være placeret i en mere diskret afdeling.

Efter at have delt sin oplevelse på Facebook, modtog hun en blanding af reaktioner fra andre brugere. Nogle var enige med hende og mente, at det var upassende at placere disse produkter ved kassen. Andre mente dog, at det var en god idé at have kondomer og glidecreme let tilgængelige, da det kunne opfordre til sikker sex.

Coles har endnu ikke kommenteret på sagen, og det er uklart, om supermarkedskæden vil ændre placeringen af disse produkter som reaktion på morens bekymringer.