Kunder i vrede på supermarkedskæde efter indførsel af ny regel

13/04/2024 19:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Kunder er rasende på kendt supermarkedskæde, da de har indført en ny regel om, der begrænser kundernes indkøbsmuligheder.

Mest læste i dag

Asda-kunder er absolut utilfredse med den seneste handling fra supermarkedskæden. Den velkendte kæde har nemlig valgt at begrænse deres 'Just Essentials'-sortiment, så kunder kun må købe tre styk af hver vare.

Dette sortiment består af discountvarer, der er skabt som "budgetvenlige madvarer" til dem, der enten ikke kan eller vil bruge for mange penge på det.

Eksempelvis kan man købe en pizza til cirka fem kroner, mens en dåse med baked beans kan købes for omkring to kroner. Disse er nogle af Asdas mest populære produkter.

Dog møder supermarkedskæden nu massiv kritik for deres beslutning om, at hver kunde kun kan købe tre styk af hver vare fra deres 'Just Essentials'-sortiment. Dette rapporteres af LADbible.

"Jeres grænse på maksimalt tre styk diskriminerer store familier. Mine børn kan kun lide nudlerne fra Just Essentials-serien, og jeg har seks børn. Hvordan skal jeg vælge, hvilke tre der skal have nudler?" lyder det fra en utilfreds kunde på Facebook.

"Jeg er en familie på seks personer, så det at kunne købe KUN TRE varer fra Essentials-serien er en fornærmelse, da vi nu skal handle i to separate butikker. Jeg forstår behovet for at begrænse hamstring hos nogle. De mennesker, der virkelig har brug for det, lider," skriver en anden på Twitter.

"Hej Asda. Jeg elsker jeres nye lavprissortiment, men jeg synes, I skal gøre det mere tydeligt, at der er en grænse for, hvor mange man kan købe. Jeg så lige en mor ved selvbetjeningskassen, der var virkelig flov, efter at en fra jeres personale råbte, at hun var nødt til at lægge varer tilbage," skriver en tredje.

En anden person er enig og siger: "Dette skete også for mig. Det er ret pinligt. Jeg købte ni pakker af deres Essentials-nudler og fik at vide, at jeg kun kunne købe tre pakker. Det er slemt nok at skulle holde øje med, hvad jeg bruger, nu skal jeg også holde øje med, hvor mange jeg køber."

En person mener endda, at det er skandaløst: "Asda begrænser folk til kun at købe tre varer fra deres Just Essentials-sortiment. Det er skandaløst at tvinge folk til at købe dyrere varer. Jeg hjælper til i en fødevarebank, hvor vi køber mad til vores kunder. Dette vil begrænse vores hjælp. Jeg er vred."

En talsmand for Asda har udtalt, at deres varer fra Just Essentials-sortimentet er meget populære, og de forsøger at undgå, at de hele tiden er udsolgt.

"Just Essentials viser sig at være utroligt populært i øjeblikket, og vi arbejder hårdt på at få de udsolgte produkter tilbage på hylderne så hurtigt som muligt," lyder det.

"For at sikre, at så mange kunder som muligt kan købe disse produkter, begrænser vi midlertidigt købet til maksimalt tre af hver produkt."