Kendt tv-vært "amok" på fotograf: Nu undskylder han

22/03/2023 09:14

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Nick Lachey blevet idømt at skulle deltage i kurser om vredeshåndtering samt AA-møde.

Nick Lachey, der blandt andet er kendt for sin værtsrolle i realityprogrammet 'Love Is Blind', er blevet idømt at skulle deltage i både vredeshåndteringskurser og AA-møder, efter at han blev arresteret for at have konfronteret en paparazzi i Los Angeles tidligere på måneden.

Ifølge rapporter fra Page Six, blev tv-værten fanget på kamera, da han forsøgte at "slå" og hive et kamera fra en paparazzifotograf, der tog billeder af ham og hans hustru, Vanessa, mens de var ude og handle.

- I alle de år, hvor jeg har fotograferet kendisser, har jeg aldrig oplevet nogen, der har forsøgt at slå mig, udtalte fotografen, der hedder Jody Santos, kort efter episoden.

Den amerikanske tv-vært og sanger blev anholdt kort efter hændelsen og sigtet for vold.

Han blev senere løsladt mod kaution og vil nu skulle møde i retten senere på måneden.

Efter hændelsen har Lachey udsendt en offentlig undskyldning, hvor han beklagede sin opførsel og udtrykte sin skam og anger over situationen.

Han har også accepteret at deltage i både vredehåndteringskurser og AA-møder for at hjælpe med at tackle sine problemer, lyder det.

- I de seneste uger har jeg haft tid til at reflektere over min opførsel og indse, hvor forkert det var at reagere på den måde, sagde Lachey i en erklæring og tilføjede:

- Jeg vil tage ansvar for mine handlinger og arbejde hårdt for at lære at håndtere min vrede på en sund og konstruktiv måde.