Hun får serveret den forkerte croissant - gør hendes flyrejse til et mareridt

03/04/2024 14:08

|

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En 25-årig canadier tilbragte 15 forfærdelige timer på et flytoilet efter ved et uheld at have spist en croissant, der indeholdt gluten.

Mest læste i dag

Chloë Chapdelaine vil næppe glemme sin flyrejse fra Dubai (Forenede Arabiske Emirater) til Los Angeles (USA). Den 5. juni sidste år var den canadiske influencer om bord på et Emirates-fly, da hun bestilte sin morgenmad.

Den 25-årige kvinde specificerede klart over for personalet, at hun led af glutenintolerance. Da hendes bakke ankom, cirka en time efter takeoff, havde den faktisk et mærkat, hvorpå der stod glutenfri, lød det fra The Independent.

Således spiste Chloë, der ikke har spist gluten i 10 år, sin morgenmad med ro i sindet. Hun spiste halvdelen af en croissant, som var på bakken, men hvis emballage ikke bar nogen særlig angivelse. Overvældet af en frygtelig tvivl, spurgte canadieren en stewardesse, om bagværket virkelig var glutenfrit. Det var da medarbejderen blev 'bleg'.

"Hun kom tilbage og fortalte mig, at den croissant ikke burde have været på bakken, fordi den indeholdt gluten," forklarede Chloë.

Fortvivlet tog den ulykkelige kvinde sin mobiltelefon og skyndte sig ud på toilettet for at forsøge at fremkalde opkast. Chloë dokumenterede på TikTok sin mareridtsagtige rejse i tårer på flyets toilet, plaget af kramper, voldsom diarré og forsøg på at undgå angstanfald. 

Influenceren forklarede i sin video, at hun bebrejder sig selv for ikke at have kontrolleret bedre, hvad hun var ved at spise.

"Til alle, der lider af glutenintolerance: tjek to gange, når der serveres mad til dig på et fly," advarede hun.

Efter sit mareridt mener Chloë, at hun bliver nødt til at leve med de 'mentale eftervirkninger' af sin uheldige oplevelse. På TikTok opfordrede canadieren flyselskaberne til at udvise større opmærksomhed.

"Jeg håber bare, at flyselskaberne tager allergier eller medicinske problemer alvorligt, når det kommer til at servere mad på fly, fordi det kan have langvarige konsekvenser for mange mennesker," sagde hun.

Emirates har udtrykt 'skuffelse' over, hvad der skete med den unge kvinde, og forsikrede, at de ville udføre en intern undersøgelse.