Har købt lejlighed på krydstogtskib: Overraskende lav pris og en fantastisk bonus inkluderet i prisen!

30/07/2023 20:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
De stigende priser på stort set alt gør, at det tilsyneladende er billigere at bo på et krydstogtskib end at blive boende i sin lejlighed i byen.

Mest læste i dag

Austin Wells har fået nok af de dyre regninger for at bo i en lille lejlighed i sin hjemby, San Diego. Som følge heraf har han truffet beslutningen om at erhverve en lejlighed på et krydstogtskib i stedet, og han hævder, at det ikke blot er mere overkommeligt, men også utroligt luksuriøst.

Det skriver Ladbible.

Efter at have solgt sin lejlighed i San Diego, har Wells købt en 23 kvadratmeter stor lejlighed på et krydstogtskib. Selvom størrelsen måske ikke virker imponerende, er faciliteterne ombord på skibet så fantastiske, at størrelsen slet ikke er afgørende.

For $300.000 (ca. 2.25 millioner kroner) får han ikke blot lejligheden, som omfatter et soveværelse, et tekøkken og et badeværelse, men også adgang til en række faciliteter såsom fitnesscenter, supermarked, flere køkkener, swimmingpools og en lægeklinik med gratis behandling.

Skibet huser 500 private "indbyggere", der har fast bopæl, samt turister. De fastboende har dog adgang til en privat afdeling, som turisterne ikke har, og derudover inkluderer huslejen også døgnåben roomservice. Ikke dårligt, hvis man spørger Wells.

Ud over den private afdeling er skibet også udstyret med 20 restauranter og barer, en skole, et bibliotek, en bank og en biograf.

Wells, der er 28 år gammel, har forklaret, at det, han ser mest frem til, er, at han ikke behøver afbryde sin daglige rutine for at opleve hele verden, da prisen også inkluderer gratis rejser med skibet.

Den unge amerikaner håber desuden at finde mange nye venner om bord på krydstogtskibet, der dog først forventes at være færdigbygget i 2025.