Familiefar chokerer med tatovering: Fucking ulækkert

18/11/2020 13:54

|

Lukas Jepsen

Foto: Reddit/cowboy_hog

Mest læste i dag

En far til seks er kommet i rampelyset, efter at han har fået en noget anderledes hyldest-tatovering til sine børn.

Det er ikke usædvanligt at folk får tatoveringer som en hyldest til deres børn. De kan komme i mange former og farver, lige fra deciderede portræt-tatoveringer, navne-tatoveringer, til tatoveringer med symbolsk værdi.

Der er selvsagt mange måder at få lavet en hyldest-tatovering på.

Måske derfor, har den tatovering en far til seks har fået, vakt stor opsigt på sociale medier. Manden der elsker sine børn så meget at han ville have deres navne på kroppen for evigt, valgte en noget anderledes form for hyldest.

Næsten hele bagsiden af mandens ben, fra lår til læg, står nu navnene på hans børn, men motivet ved siden af navnene er forbløffende.

Elsker mine små lorte

Til billedet der nu florerer på sociale medier, skrev faren en kort tekst med forklaring af tatoveringerne – ” Jeg har fået tatoveret mine små lorte bag på mit ben… Jeg <3 hver eneste klistrede en af dem, ”

Manden, der tilsyneladende kalder sine børn for små lorte, har derfor valgt at få tatoveret netop det, en lort, ved siden af hver af børnenes navne. Som ekstra udsmykning er der rundt omkring på bene tatoveret små fluer.  

Måske manden selv er begejstret for sit nye blæk, men de sociale medier er ikke just enige med ham, hvor langt størstedelen er næsten rystede over mandens beslutning.