En 28-årig ville blot pante flasker i Rema 1000 - så tog turen en overraskende drejning

02/10/2023 16:37

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Udover at pante skulle manden købe toiletpapir og pizza.

Mest læste i dag

En 28-årig mand fra Stavanger, Norge, planlagde blot at besøge sin lokale Rema 1000-butik for at købe toiletpapir og pizza. Dog tog tingene en uventet drejning.

"Når konen er væk, laver jeg en simpel middag," bemærkede han overfor norsk TV 2.

Med sig til Rema 1000 havde han en pose med flasker, som han ønskede at aflevere som en del af det norske 'Pantelotteri'.

"På kvitteringen var der flere tal, og jeg troede først, at jeg havde vundet 250 kroner. Men det viste sig at være antallet af lodtrækninger. Så læste jeg den igen, og jeg var helt forundret," udtalte han.

Han afslørede også, at han måtte læse kvitteringen flere gange for at forstå det, da der var mange nuller involveret.

"I første omgang tænkte jeg at tale med en medarbejder, men kvitteringen indeholdt en masse information samt en QR-kode. Så jeg afsluttede mine indkøb, vendte hjem og begyndte at undersøge, hvad det hele handlede om," forklarede han.

Da han kom hjem, scannede han QR-koden på kvitteringen og fik bekræftet, at han havde vundet ikke mindre end en million norske kroner, svarende til cirka 750.000 danske kroner.

"Det var en chokerende oplevelse. Det føles stadig lidt uvirkeligt," bemærkede han.

Rema 1000-butikken er glade på mandens vegne, selvom han ikke delte nyheden med dem, da han var i butikken.

"Vinderen sagde intet, da han var i butikken, så det er nyt for os. Vi sender ham hjertelige lykønskninger fra alle os her. Det er virkelig sjovt, at en af vores kunder vandt hovedpræmien," udtalte købmand Jan Pedersen fra Rema 1000 Stemmen.

Nu ser den 28-årige fra Stavanger frem til sin forlovedes hjemkomst, så de sammen kan begynde at kigge på hus. For øjeblikket bor de i en lejet lejlighed.