Dramatisk hændelse på taget af Rema 1000: Mor og hendes unge dræbt på stedet

20/10/2023 06:42

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Google Maps
Der var ikke meget at skrive hjem om tidligt onsdag aften.

Mest læste i dag

I en forstad til Lillehammer, Norge, har der udspillet sig en bemærkelsesværdig begivenhed, hvor tre elge, nemlig en ko og to kalve, blev opdaget på toppen af et supermarked tilhørende Rema 1000.

Beklageligvis mistede én af elgene livet i forbindelse med hændelsen. Dette er oplyst af indsatsleder Kåre Nordgård fra Innlandet politikreds, ifølge NRK.

Nordgård delte følgende: "Da vi ankom efter at have modtaget besked om hændelsen, befandt der sig kun én kalv på taget, mens elgkoen og den anden kalv var forsvundet. Elgkoen havde åbenbart sprunget ned fra bygningens ene side og afgået ved døden, mens den sidste kalv var sporløst forsvundet."

Hele episoden udspillede sig i et boligområde. Nordgård forsikrede, at myndighederne vil tage sig af fjernelsen af de afdøde dyr, og den eneste overlevende kalv antages at være søgt tilflugt i skoven.

Både ansatte og beboere i nærheden af supermarkedet blev overraskede over denne usædvanlige begivenhed. En medarbejder ved navn Ann Marie, ansat i Europris, udtrykte sin forbløffelse: "Det var meget mærkeligt. Jeg forstod intet. Chefen ringede og sagde, at der var en elg på taget. Jeg troede, hun jokede," udtalte hun.

Politiet blev alarmeret klokken 18.06. Det er stadig uklart, hvordan de tre elge endte med at befinde sig på taget.

Foto: Screenshot / Mapbox (supermarkedets placering)