Datteren klagede over, at noget bevægede sig i øret - da moren så, hvad der kiggede frem, var hun ved at besvime

22/03/2024 08:02

|

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Som forælder ved du, at børn kan finde på nogle skøre ting. Men en mor var alligevel ikke forberedt på, hvad der skete med hendes datter. Denne hændelse har fået forældre over hele verden til at skælve.

Mest læste i dag

Naturen er fuld af forskellige væsener, og da vores børn leger meget udenfor, krydser deres veje uundgåeligt med dem.

Derfor skal du som forælder være opmærksom, da mange af beboerne i den ydre verden kan skade os mennesker.

På et tidspunkt legede Jessica DeLoach med sin datter Averie udenfor. Da de kom ind, gjorde Jessica et bad klar til sin datter. Da hun vaskede datterens øre, bemærkede hun, at noget var galt.

Averies øre var hævet og irriteret. Jessica blev bekymret og besluttede at kontakte en børnelæge, da hun frygtede, at Averie havde puttet noget ind i sit øre. Lægen bad for en sikkerheds skyld om at få datteren bragt ind til undersøgelse.

Chokerende fund

Hos lægen viste det sig, at øret ikke gjorde ondt, medmindre man rørte ved det. Efter noget kamp lod hun til sidst lægen se ind i sit øre. Det, de ville finde, endte med at chokere både læge og mor.

Lægen fandt to flåter i pigens øregang. Flåterne blev fjernet på stedet, og Averie har det godt. Det ser ud til, at hun også slap for borreliose og TBE.

Det var derfor et stort held, at Jessica sørgede for at få sin lille datter til lægen. Hvis hun ikke havde gjort det, kunne det være endt meget galt for den lille.

Har vækket frygt på sociale medier

Jessica delte billeder af Averie på TikTok for at advare andre forældre. Beskeden har udløst reaktioner fra forældre over hele verden, som er blevet skræmt af det.

Heldigvis endte alt godt i denne situation, men det er ikke altid tilfældet, at det sker. Derfor opfordrer Jessica til, at man altid sørger for at være opmærksom på dette.

Foto: TikTok