Blev mobbet og kaldt "kanindreng": I dag er han uigenkendelig

06/04/2023 16:44

|

Thea Andersen

Foto: Youtube
Han blev kaldt "kanindreng" på grund af hans store fortænder. I dag er han slet ikke til at kende.

Mest læste i dag

I 2012 boede Evan Hill i Christchurch, New Zealand. Han var en venlig og godhjertet 12-årig dreng, men hans udseende gjorde ham til et offer for mobning.

Evan blev født med to store fortænder, der gjorde det svært for ham at tale og lukke munden. En tandlæge beskrev det som "det værste tilfælde, han havde set i 25 år."

Børnene i skolen kaldte ham "kanindreng" og gjorde konstant nar af ham på grund af hans tænder, skriver Sosialnytt og Little Things.

Hans mor, Barbara Hill, var knust over at se sin søn lide så meget.

Desværre havde familien ikke råd til den nødvendige tandbehandling, der ville koste op mod $12.000, svarende til 82.000 dansker kroner.

Pludselig ændrede alt sig

Men så optrådte Evan på Campbell Live, et nyhedsprogram i New Zealand, hvor han delte sin historie om mobning. Responsen var overvældende.

Tusindvis af mennesker, både fra lokalsamfundet og andre dele af landet, blev rørt af hans historie og ønskede at hjælpe. Det varede ikke længe, før der var blevet rejst $100.000, hvilket svarer til omkring 680.000 danske kroner.

Takket være donationerne kunne Evan endelig få den operation, han så desperat havde ønsket.

Foto: YouTube

Efter fem års regelmæssige besøg hos tandlægen og flere operationer, kan Evan endelig smile uden at være flov.

Han føler sig mere selvsikker og er taknemmelig for, at han nu kan leve sit liv uden at skulle bekymre sig om sine tænder.

Foto: YouTube