3-årig piges version af 'Bohemian Rhapsody' fanget på video: Millioner har set videoen

21/08/2023 11:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Videoen der blevet fanget af den lille syngende pige, er nu nået ud til millioner af mennesker.

Mest læste i dag

For næsten 50 år siden udgav Queen det ikoniske nummer 'Bohemian Rhapsody', komponeret af Freddie Mercury til deres album A Night at the Opera.

Selvom årtier er gået siden sangens debut, forbliver den stadig et globalt hit. Den følgende video er en overbevisende påmindelse om dens tidsløse appel, der trækker folk i alle aldre.

Den lille pige, som optræder i videoen nedenfor (se længere nede i artiklen), er blot tre år gammel. Hun går under navnet Sassy Holly Lee og siges at være en enorm fan af rockbandet Queen, især deres episke nummer 'Bohemian Rhapsody'.

Ifølge Sassy Holly Lees mor, Charlene McMahon, er hendes kærlighed til sangen så dyb, at hun synger den flere gange om dagen.

Endnu mere bemærkelsesværdigt er hendes fascination af filmen af samme navn, hvor skuespiller Rami Malek portrætterer Queen's legendariske forsanger, Freddie Mercury - også kendt som Farrokh Bulsara.

Videoen nedenfor demonstrerer klart, at dette ikke er hendes første møde med Queens verdensberømte hit. I stedet synger den unge Sassy Holly Lee den udfordrende sang med en enestående lidenskab og en stærk tro på sine evner.

Selvom hun modtager en smule støtte fra sin mor undervejs, brænder den lille pige stadig igennem sangen med en imponerende lidenskab, hvilket gør det næsten umuligt ikke at blive forbløffet.