16-årig pige omkommer i kælkeulykke, treårig på hospitalet

08/02/2021 09:09

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 16-årig pige fra den amerikanske delstat New York, har mistet livet efter at have ramt et træ for bunden af en kælkebakke.

Sne kan være lige så farligt som det kan være smukt og sjovt.

Den tragiske konklusion kan Niagara County Sherrif’s Office, desværre drage. I en pressemeddelelse har politiet nemlig delt en ganske tragisk historie; En 16-årig pige er afgået ved døden, efter at have kælket direkte ind i et træ – Det skriver SE og HØR.

Det skulle bare have været en hyggelig dag i sneen, da den 16-årige pige og en treårig dreng satte sig på en oppustelig kælk, på toppen af en bakke i Clyde L. Burmaster Park, men endte altså helt anderledes.

Om pigen mistede kontrollen over kælken, fik for meget fart på, eller begge dele, er endnu ikke konkluderet, men galt gik det, og de to på kælken kunne altså ikke undgå træet for enden af bakken.

På trods af at pigen med det samme efter ulykken blev hastet på hospitalet, stod hendes liv ikke til at redde. Den treårige dreng blev også sendt på hospitalet, men med langt mildere skader, og blev hurtigt udskrevet igen.

Ifølge SE og HØR blev over 220.000 amerikanere behandlet på skadestuer og hospitaler i perioden 2008 til 2017, som resultat af ulykker under kælketure. I 70 procent af disse uheld var den involverede person under 19 år.