Har du også denne "ulækre" vane når du handler i supermarkedet?

12/04/2024 14:22

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Folk raser over "klam" supermarkedsvane, som mange indrømmer at have

Mest læste i dag

En intens diskussion om supermarkedsmoral har blomstret efter en kvindes ubehagelige oplevelse i frugt- og grøntsektionen.

Ifølge Mirror

Folk er splittet; mange kalder opførslen "modbydelig", mens nogle forsvarer den og indrømmer, at de selv gør det samme.

Har du den "klamme" vane?

Der eksisterer utallige uofficielle regler for indkøb af madvarer, inklusive at lade kunder med få varer gå foran i køen, og at man ikke placerer uønskede friske frugter i køleskabet ved siden af de frosne pomfritter.

Men en kvinde kunne knap tro sine egne øjne efter at have observeret en anden kundes mærkelige metode til at vælge blåbær.

Denne adfærd har splittet internetbrugere, hvoraf nogle kalder den "uacceptabel", mens andre forsvarer den og indrømmer, at de handler på samme måde.

På det sociale medie TikTok delte Tayler Stanley rystet sin oplevelse, da hun var på besøg i sit lokale supermarked for at købe ind.

"En kvinde passerede mig, og derefter stod hun foran blåbær- og jordbærsektionen i Woolworths [et supermarked], hvor hun åbnede en pakke blåbær og begyndte at røre ved dem," fortalte den australske mor.

"Efter at have følt på blåbærrene, satte hun dem tilbage og gentog handlingen med to andre pakker, før hun valgte en og gik sin vej. Er det almindeligt? Æv."

De to lejre

Mange skyndte sig til kommentarsporet for at udtrykke deres mening, og et flertal fordømte den "uacceptable" adfærd.

"Åh nej... Nu tør jeg ikke købe blåbær mere," kommenterede en chokeret bruger.

En anden udtrykte: "Æv!! Jeg vasker vores, men det gør mig stadig utilpas!"

Mens en tredje tilføjede: "Jeg løfter pakken og prøver at ryste den for at se bærrene, måske endda åbne og tjekke bunden, men jeg ville aldrig røre ved dem."

Men flere forsvarede handlingen med argumentet om, at det er vigtigt at føle på maden for at undgå at købe mugne frugter.

"Du ender jo med at vaske bærrene, og tænk på hvor mange hænder, der har rørt ved dem under plukning, pakning osv.?" argumenterede en person.

En anden var enig og bemærkede, at de "altid føler" på deres frugt og grøntsager.

"Nogle frugter er bløde og begynder at mugne, mens andre er faste og kan holde sig friske i flere dage. Jeg leder altid efter frugt, jeg kan spise med det samme," tilføjede vedkommende. "Det kræver, at jeg rører ved dem."