Åbner op: Rasmus Højlund taler ud om det store sagn

12/09/2023 13:30

|

Nicolai Haugsted

Foto: Gettyimages
Landsholdsangriberen taler ud om den kommende tid.

Mest læste i dag

Det var noget af en neglebidder fodboldfans var vidner til i søndags, da Danmark i de sidste øjeblikke kunne trække tre sikre point hjem fra EM-puljekampen mod Finland.

Og nu er landsholdspausen forbi, og landsholdsherrerne skal tilbage til deres respektive klubber og turneringer.

Og især én glæder sig til at trække i træningstrøjen igen, skriver Bold.dk.

Nyindkøbte Rasmus Højlund skal tilbage til Manchester United, der anskaffede sig danskeren i sommerens transfervindue. Og den 20-årige angriber glæder sig til at træde ind på Old Trafford Stadium igen.

- Selvfølgelig. Jeg har sagt det mange gange, men det er nok det største savn, når man er med landsholdet, så jeg glæder mig (...) Jeg lever drømmen hver dag, så det er jeg glad for, fortæller Højlund efter kampen.

Den tidligere Atalanta-spiller fik sin debut for 'de røde djævle' i kampen mod Arsenal, hvor han blev skiftet ind i anden halvleg. Hans næste gang i støvlerne blev for landsholdet, så den unge spiller ser frem til forhåbentlig mange flere minutter på grønsværen.

Selv er han godt tilfreds med sin præstation mod Arsenal-rivalerne.

- Det har været positivt. Jeg synes selv, at jeg gjorde et fint indhop, og jeg håber, at der er flere minutter efter landsholdspausen.

Manchester United går nogle spændende kampe i møde. Ikke alene venter Brighton i weekendens Premier League-opgør, men tyske Bayern München venter det engelske tophold på hjemmebane i næste uges Champions League-slag.