Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark

16/06/2023 05:36

|

Redaktionen

Foto: Puk Elgård / TV2
I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Mest læste i dag

Puk Elgård er ikke længere vært på Go' Morgen Danmark. 

Men i syv år var hun på skærmen i det populære program som vært. Gennem tiden har hun som vært været udsat for en lang række forskellige udfordringer. 

Seerne har derfor ofte set Puk kaste sig ud i både det ene og det andet på skærmen - men der er alligevel én udfordring, som hun i tidens løb har nægtet at deltage i.

Det fortæller hun om i podcasten 'Helt væk' som B.T. står bag.

Det er Instagrammer Anders Hemmingsen der er vært på podcasten. Han spørger i løbet af afsnittet Puk, om der er noget hun gennem tiden ikke har ville være med til. 

Og det viser sig, at der faktisk var én udfordring som Puk har sagt nej til.

"Der var én ting, jeg sagde nej til. Det var da jeg skulle tage sådan en ølbong," fortæller Puk, der forklarer at det var i forbindelse med et indslag med Torben Chris.

Derfor sagde hun nej 

Puk sagde nej til udfordringen af flere årsager fortæller hun.

"Der tænkte jeg nej. Og det er egentlig fordi jeg har et lidt stramt forhold til alt for meget alkohol, og fordi jeg synes satme, de unge drikker meget. Er du sindssyg mand. Vi er jo indendørsmestre i det der. Jeg ved jo godt, det sker, men det behøver jeg ikke stå og blåstemple," lyder det fra Puk. 

Det er også i denne podcast, at Puk fortæller om hendes beslutning om at forlade Go' Morgen Danmark.

I oktober sidste år meddelte TV 2 nemlig, at Puk Elgård ville stoppe som vært på programmet Go' Morgen Danmark. 

Også Puk selv delte beslutningen.

"Jeg har været en del af programmet i rigtig mange år, og jeg føler, at jeg har tilført ’Go’ morgen Danmark’ det, jeg kunne. Jeg har brug for nye udfordringer, og jeg overlader trygt sofaen til en anden," lød det dengang fra Puk Elgård.

Og nu fortæller Puk Elgård hvad der fik hende til at stoppe på programmet.

Puk Elgård fortæller at det som vært at kan være rigtig svært at omstile sig på få sekunder. Det ene øjeblik er man midt i et følelsesladet interview og i det næste skal man måske affyre et konfettirør - to meget forskellige ting. 

Og det var netop én af de dage i Go' Morgen Danmark, der endte med at få Puk Elgård til at meddelele at hun gerne ville sige op.

Blev nødt til at sige op

Puk Elgård havde den dag lavet et interview med en kvinde, som led af en alvorlig sygdom. Indtil videre var hendes hjerte stoppet intet mindre end syv gange - og kvindens børn led af den samme sygdom.

Den dag i september fik Go' Morgen studiet få minutter efter besøg af musiker Lau Højen. Og det var her at blandt andet en musikquiz og et konfettirør kom ind i billedet - og det blev for svært for Puk. 

"Jeg ville ønske, at folk vidste, hvor meget der egentlig skal til, før man laver den omstilling så hurtigt. Det kræver meget. Det er faktisk lidt skørt for hjernen," lyder det fra Puk Elgård og fortsætter: 

"Alle løste det virkelig fint, for man bygger de her broer og reagerer på det. Men jeg kunne simpelthen ikke komme ud af det. Og det var en af de dage, hvor jeg tænkte: 'Nu kan jeg ikke have flere historier i mit system'."

Derfor fortsatte hun efter programmet direkte ned i sminkestolen, hvor hun fortalte, at hun troede hun var nødt til at sige op.

Puk understreger også, at hun ikke er frustreret over at hun blev påvirket af kvinden stærke historie - tværtimod. Hun havde bare svært ved at omstille sig fra det ene til det andet så hurtigt.