Tre-årig taler pludselig et andet sprog og husker et tidligere liv

18/06/2023 06:39

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Da Swarnlata Mishra begyndte at fortælle om sit tidligere liv i en alder af tre, blev hendes forældre først forvirrede. De troede bare, at deres lille pige havde en livlig fantasi. Hvad der derefter skete, fik dem til at tabe både næse og mund.

Mest læste i dag

Det er bl.a. den britiske avis Mirror, der har bragt historien om den indiske pige. 

Da den dengang tre-årige pige først åbnede op om, at hun havde levet et andet liv, var det på et tidspunkt, da familien kørte gennem et sted i det nordlige Indien med sin familie. Pludselig bad hun familien om at stoppe ved "hendes hus".

Hendes forældre var i første omgang forvirrede, med derefter tænkte de ikke mere over det. Det var dog kun begyndelsen.

Den lille pige begyndte herefter at tale et sprog, som ingen andre omkring hende kunne tale. Hun udførte også traditionelle danse, som var ukendte for nogen i hendes lokale område.

Hendes far besluttede sig for at henvende sig til en specialist. Her endte han med at tale med HN Banerjee fra Rajasthan University. Han lyttede til Mishras historie og ved hjælp af nogle af de oplysninger, som Mishra kunne give, lykkedes det at finde en familie, der kunne matche pigens beskrivelser.

Ifølge specialisten talte Mishra en 40-årig kvinde, der hed Biyah Pathak. Hun døde ni år før pigen blev født.

Da den indiske pige blev elleve år, besluttede familien at mødes med Biyah Pathaks familie. Særligt Pathaks pårørende var meget kritiske over for pigens evner.

Oprindeligt afviste de historien som en drøm, men da de lærte hinanden at kende, indså de hurtigt, at Mishra så ud til at kende dem alle.

Pigen kunne også fortælle familien ting om den 40-åriges liv, som selv de pårørende ikke kendte til. For eksempel at hun havde fyld i tænderne, og at hendes mand engang stjal penge fra hende. Pathak-familien var nu sikre, pigen var en reinkarnation af Biyah.

Og som om alt dette ikke var mystisk nok, så det ikke ud til at være det eneste tidligere liv, den indiske pige kunne huske.

Hun kunne også huske en tid, hvor hun døde i en alder af blot ni.

Dette kunne have været de ni år mellem Pathaks død og Mishras fødsel?