Salling Group annoncerer stor nyhed: De første butikker åbner allerede til efteråret

12/06/2024 10:41

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Salling Group tror stadig på de fysiske butikker.

Mest læste i dag

Salling Group er for øjeblikket fyldt med glæde.

For nylig opnåede de en imponerende indtjening på 1,6 milliarder kroner, og nu har de netop annonceret et omfattende nyt partnerskab.

Salling vil være den primære partner for flere BOSS- og HUGO-butikslanceringer i Danmark, samtidig med at de øger synligheden af disse brands i stormagasinerne. Specifikt vil over 100 kvadratmeter blive dedikeret til BOSS- og HUGO-produkter i Aarhus.

Denne nyhed blev annonceret i en pressemeddelelse.

HUGO BOSS bringer en stærk koncept- og brandportefølje med sig, mens Sallings stormagasiner skaber unikke og inspirerende kundeoplevelser for tusindvis af besøgende hver uge i Aarhus og Aalborg.

De første selvstændige franchisebutikker, drevet af Salling, forventes at åbne til efteråret 2024. Salling vil løbende opdatere om de specifikke åbningsdatoer.

- Vi er meget begejstrede for dette samarbejde med en global virksomhed som HUGO BOSS, der opererer i Premium-segmentet. Dette partnerskab giver os enestående muligheder for at skabe nye og forbedrede indkøbsoplevelser for vores kunder, samtidig med at vi understreger vores tro på fysiske butikker og menneskelig interaktion. Derved bidrager vi direkte til at holde liv i landets stormagasiner, gågader og butiksmiljøer samt skabe nye attraktive arbejdspladser, udtaler Marianne Bedsted, direktør for Salling.

- Salling ønsker at være der, hvor vores kunder er. Vi ser stadig et stort potentiale for udvikling, ikke kun inden for vores eksisterende forretning, hvor vi konstant forbedrer og innoverer, men også i vores franchiseforretning, hvor vi ser mulighed for at tilføje nye brands til det danske marked og måske endda udvide yderligere, tilføjer Marianne Bedsted.

Salling planlægger at åbne de første butikker i løbet af efteråret 2024, og forventer yderligere en tocifret mængde butiksåbninger inden udgangen af 2026.