Rasmus Tantholdt rørt af sønnen: Det har han aldrig gjort før

23/06/2023 19:59

|

Redaktionen

Foto: Rasmus Tantholdt / TV2
TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt har oplevet sin søn gøre noget, han aldrig har gjort før.

Mest læste i dag

Danskerne kan takke TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt for, at det har været muligt at følge krigens udbrud i Ukraine. Han var nemlig en af de få journalister, der blev i Ukraine, da de russiske tropper gik ind i landet.

Tiden i Ukraine har naturligvis været en hård periode for Rasmus Tantholdt. Ikke nok med, at han var udsendt til et land, hvor der var jævnlige missilnedslag og krig i gaderne, så var han også langt væk fra sin familie, der sad hjemme i Danmark.

Mens han dækkede, hvordan krigen i Ukraine udfoldede sig, sad hans kæreste Natasja Crone, og sønnen Emil derhjemme, hvor de begge håbede inderligt på, at der ikke ville ske ham noget.

Da BILLED-BLADET talte med Rasmus Tantholdt afslørede han, at han modtog en helt særlig besked fra sin søn, da han var udsendt til Ukraine.

Han forklarede, at det er en besked, der betød rigtig meget for ham, da han modtog dem – og at det er noget, han aldrig nogensinde vil glemme.

"Han er ekstremt stærk. Han sendte på et tidspunkt en sms til mig, hvor han skrev 'Far, du er sgu sej'. Og det har han aldrig gjort før," lød det fra en rørt Rasmus Tantholdt, da han talte med BILLED-BLADET.

Det var desuden Rasmus Tantholdt, der endte med at vinde årets Publicistpris til showet. Her var det endda hans kæreste, Natasja Crone, der havde fået tjansen som vært, hvorfor lykønskningen ikke var langt væk.

Tantholdt opholdt sig i Ukraine i 40 dage, da krigen brød ud, hvor han havde selskab af den danske fotograf Simon Borg. I de 40 dage, sørgede de for, at krigen blev dækket stort set uafbrudt.

Det var dog kun et par uger, han valgte at blive hjemme i Danmark, hvorefter han rejste retur til Ukraine, for at fortsætte med at dække krigen.