POWER afslører stor nyhed: Nu også hjemme på tv-skærmen

28/04/2023 12:10

|

Thea Andersen

Foto: Google Maps
POWERs kommende liveshopping-show bliver ikke kun sendt via Facebook og Instagram. Et helt nyt samarbejde med Pluto TV betyder nemlig, at danskerne kan se POWER TV Live direkte på skærmen hjemme i stuen. POWERs direktør kalder samarbejdet en regulær blåstempling.

Mest læste i dag

Som mange andre danske firmaer blev også POWER tvunget til at tænke nyt, da corona-epidemien rasede. Et af mange tiltag var at indrette et professionelt studie på POWERs hovedkontor i Glostrup, hvorfra der siden er sendt live mere end 30 gange.

Liveshowene har genereret 15 millioner interaktioner i form af likes, kommentarer og delinger og har omsat for over 100 mio. kroner, skriver varehuskæden i en pressemeddelelse.

- Det har været en helt vanvittig succes, som i dag er en integreret salgskanal for POWER – og en vigtig del af vores markedsføring, siger Jesper Boysen, administrerende direktør i POWER.  

Nu også hjemme på tv-skærmen via Pluto TV

Liveshopping-showene er indtil nu blevet sendt via SoMe-kanaler som Facebook og Instagram, men et nyt samarbejde imellem POWER og streamingtjenesten PlutoTV betyder, at det næste show i rækken – som bliver sendt i dag, fredag den 28. kl. 19-21 – også bliver sendt på Pluto TV 100% gratis og uden registrering.

Streamingtjenesten leverer foruden film og serier on-demand også over 110 forskellige kanaler med sport, nyheder, musik og underholdning – og nu altså også liveshopping. 

- Vi er rigtig glade for at kunne bringe POWER TV Live til den store skærm i hjemmet, for vi har selvfølgelig fulgt med i POWERs store succes med deres liveshows, siger Jesper Dahl, chef for Pluto TV i Nord- og Centraleuropa, og tilføjer:

- Det er fantastisk, at vi nu kan samarbejde med POWER, så folk hjemme i stuerne kan se det underholdende show direkte på deres fladskærm via vores Pluto TV-app – helt gratis og uden noget registrering.

Begejstringen er gengældt hos POWERs direktør.

- Jeg kan ærligt sige, at vi er helt vildt oppe at køre over samarbejdet. Det er jo en kæmpe blåstempling af de mange arbejdstimer og de investeringer, som vi i POWER har lagt i at gøre vores shows så professionelle, spændende og vedkommende som muligt, siger Jesper Boysen.

Verdens største liveshopping-show

Samarbejdet imellem Pluto TV og POWER kommer de danske seere til gode allerede i dag, fredag den 28. april, hvor POWER sender verdens største liveshopping-show fra en festivalplads indrettet ved hovedkontoret i Glostrup.

Her har POWER solgt billetter til et kæmpe show, der involverer 30 content creators og har influenceren Casper Drømme som medvært.

I forbindelse med showet sender POWER et klassisk liveshopping-show via Pluto TV. 

Hvad: POWER og Pluto TV indgår aftale om streaming af POWERs liveshopping-show.

Hvornår: Liveshopping-showet sendes fredag den 28. april kl. 19-21.

Hvordan: Showet kan tilgås via Pluto TV-appen.