PostNord med trist nyhed

12/10/2023 12:13

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En nøglefigur har trukket sig efter 9 år.

Mest læste i dag

PostNord meddeler, at Peter Kjær Jensen, der har beklædt flere nøglepositioner i virksomheden, træffer den vanskelige beslutning om at forlade firmaet. Dette er ikke en glædelig begivenhed for virksomheden.

Peter vil fortsætte med at støtte virksomheden indtil den 31. marts 2024.

Nikolaj Grundtvig Ahrenkiel, der i øjeblikket er CFO i PostNord Danmark, vil midlertidigt bestride rollen som administrerende direktør i PostNord Danmark og blive medlem af Group Leadership Team fra den 1. oktober 2023.

Dette er den officielle pressemeddelelse fra PostNord.

Annemarie Gardshol, koncernchef og administrerende direktør i PostNord, vil nu tage ansvaret for PostNord International.

Arbejdet med at finde en permanent afløser til Peter er allerede i gang.

Annemarie Gardshol, koncernchef og administrerende direktør i PostNord, ønsker at takke Peter for hans mangeårige ledelse og dedikation:

"Jeg ønsker at udtrykke min taknemmelighed over for Peter for hans lederskab, vision og stærke fokus på værdiskabelse i løbet af de seneste år. Han har haft en betydelig og positiv indflydelse på PostNord i en afgørende og udfordrende periode i vores historie. Hans utrættelige indsats for at transformere vores virksomhed og omdømme samt etablere en præstationskultur har haft en varig virkning. Som viceadministrerende direktør har Peter også været en uvurderlig sparringspartner for mig. Jeg respekterer fuldt ud hans beslutning om at forlade virksomheden og ønsker ham held og lykke i fremtiden."

Peter Kjær Jensen trådte ind i PostNords koncernledelse i 2014 og overtog positionen som administrerende direktør i PostNord Danmark i 2016, blev viceadministrerende direktør i PostNord i 2019 og senere chef for PostNord International i 2023. Han har ledt virksomheden gennem betydningsfulde forandringer og implementeret en ny strategi, der sigter mod at styrke vores position på pakkemarkedet og opretholde en bæredygtig forretning inden for brevpost:

"Jeg er yderst stolt af vores kollektive resultater i de seneste år, selv under de udfordringer, vi har stået over for. PostNord gør en væsentlig forskel for vores kunder og samfundet, og vi er godt rustet til at forblive relevante for vores kunder i fremtiden. Det har været en ære at arbejde sammen med så mange dygtige kolleger og ledere i hele Norden," udtaler Peter Kjær Jensen.