Pludselig blev kunderne fanget i SuperBrugsen: Du gætter aldrig hvorfor

15/10/2023 05:06

|

Sebastian Ilsøth

Genrefoto: Google Street View
Kunderne blev opfordret til at blive inden døre.

Mest læste i dag

Indimellem oplever borgere, at de bruger lang tid i dagligvarebutikker, når de handler ind for flere dage. Men denne gang var situationen anderledes, da flere borgere onsdag brugte mere tid end forventet i SuperBrugsen.

Klokken 08:00 onsdag morgen blev politiet kontaktet via nødnummeret 112 angående en gaslækage i nærheden af SuperBrugsen Ølsemagle.

Rapporten indikerede, at der var opstået en lækage i en gasledning, hvilket førte til udsivning af naturgas. Af sikkerhedsgrunde blev kunder og medarbejdere i supermarkedet bedt om at forblive indenfor.

Denne information blev rapporteret af Sjællandske Nyheder.

Takket være en hurtig respons fra både brandvæsenet og politiet blev det dog bekræftet, at der ikke udgjorde nogen fare fra gaslækagen i nærheden af supermarkedet. SuperBrugsen kunne fortsætte sin daglige drift uden afbrydelser.

Yderligere undersøgelser fra myndighederne afslørede, at gasudslippet faktisk fandt sted på Munkeageren, hvilket resulterede i evakueringen af en bolig som følge af hændelsen.

Cirka en time senere lykkedes det gasselskabet at standse den udsivende gas. Heldigvis kom ingen personer til skade i forbindelse med hændelsen, hvilket gjorde det muligt at ophæve evakueringen.

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om årsagen til den oprindelige fejlagtige adresse angående gaslækagen. Sagen er stadig under efterforskning af Midt- og Vestsjællands Politi.