Opfordrer butikker til at åbne: Iscenesætter falsk restaurantbesøg

18/02/2021 16:53

|

Redaktionen

Foto: Facebook

Mest læste i dag

Manden bag ’store åbningsdag’ har nu delt et billede af sig selv, hvor han angiveligt spiser på en restaurant, men det har ejeren af restauranten afvis.

Det skulle have været den helt store genåbningsdag i mandags – det var hvert fald ideen med Torkild Poulsens projekt.

Den store genåbning, hvor 1.000 selvstændige skulle åbne i en bølge som regeringen ’ikke kunne stoppe’ blev dog noget af en fuser, da kun meget få butikker åbnede, i brud med restriktionerne.

Den skuffelse stopper dog ikke Torkild Poulsen i sit forsøgt på at få landet genåbnet.

I går fortsatte kampen mod nedlukkede butikker nemlig – dog på en ganske kontroversiel måde.

Torkild Poulsen delte nemlig i et opslag på sin Facebookprofil, hvori han beskriver et restaurantbesøg, hvor han altså havde spist på restauranten, mod restriktionerne, og han havde tilmed lagt et billede af sig selv op fra restauranten – Det skriver DR.dk

”Har netop spist lækker mad på min nye favorit restaurant i Odense og besøgte mange butikker, som nu er åbne, nogle dog med låste døre,” – skrev han i opslaget.

Problemet er bare, at hans historie ikke passer. Hvert fald ikke hvis man lytter til Yasar Nazir, ejer af restauranten, Torkild Poulsen besøgte.

”Jeg kan se en person gå ind i restauranten og kigge rundt som om, der er fare på færde. Så smider han jakken og ser et bud fra Hungry, der venter på noget mad, han skal bringe ud til en kunde, som han beder tage et billede af ham,” – siger Yasar Nazir til DR og tilføjer:

”Så tager han sin jakke og smutter ud af døren igen. Det tager to minutter,”

Torkild Poulsen har nu i et interview med DR forholdt sig til anklagerne, og han mener ikke selv han har gjort noget galt.

”Jeg lyver ikke. Det opslag er det eneste fake news, jeg har lavet, og det erkender jeg,” – siger han og fortsætter:

”Vi er oppe imod en regering, der i den grad lyver, manipulerer og dagligt poster skræmmekampagner ud til folket, som ikke har hold i virkeligheden. Der er vi nødt til at slå igen med de samme våben, for ellers har du ikke en chance for at komme til orde,”