Ole Henriksen produkter møder kritik: - Kunne næsten ikke se ud af øjnene

02/03/2023 07:00

|

Thea Andersen

Foto: Pressefoto

Mest læste i dag

Flere forbrugere har fået en allergisk reaktion, efter at have brugt en serie fra Ole Henriksen.

Herhjemme er han kendt som cremekongen. Alligevel møder Ole Henriksen nu kritik fra flere forbruger, heriblandt Maria Lillelund fra Stenløse, der er langt fra tilfredse med én af hans hudplejeserier.

Maria Lillelund har over en længere periode brugt Truth-serien fra Ole Henriksen, men nu er produkterne blevet lagt på hylden, eller de er nok nærmere smidt i skraldespanden.

– Jeg brugte meget øjencremen, for den kunne jeg godt lide. Men efter tre måneder begynder det at brænde på mine øjne, og jeg blev tør i huden, og så kan jeg se, at jeg begynder at hæve i ansigtet, fortæller Maria Lillelund til SE og HØR.

– Min mands var værre, han fik store poser under øjnene. Han kunne næsten ikke se ud af øjnene, for han var helt hævet og rød. Min søn fik udslæt nede ved næsen, tilføjer hun.

Og hun er tydeligvis ikke den eneste, der er utilfreds med Ole Henriksens hudplejeserie, der ellers skulle være 'fugtgivende, lysne huden og give mere glød.'

Trustpilot har den orange serie nemlig kun fået 1,5 ud af 5 stjerner.

I alt har 95 anmeldt produkterne på Trustpilot, hvoraf en skriver følgende:

– Kæmpe allergisk reaktion på Ole Henriksen Truth serie. Har både øjencreme, serum og ansigtscreme og har brugt det nu i ca. ½ år. Store, sivende, røde hævelser omkring øjne og spættede kløende hud i ansigtet. Forbi hudlægen og testet for alverdens ting og mine daglige produkter er også testet og Ole Henriksen Truth serie vare den jeg ikke kan tåle og kan læse her at mange andre heller ikke kan. Så hormoncreme fra lægen i et stykke tid og så stille og rolig få bygget huden i ansigtet op igen. ØV. = stjerner herfra, skriver en forbruger.

– Hold jer langt væk fra den orange truth serie. Jeg har meget svært ved at forstå, hvordan denne serie fortsat er at finde på det danske marked. Jeg har aldrig haft en allergisk reaktion før og synes ikke min hud er særlig sensitiv. Men jeg ville ønske, at jeg havde set alle de her anmeldelser, inden jeg slog fuldstændig ud, fik små blærer i hele hovedet, samt røde, hævede og rug øjenlåg, lyder det fra en anden.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra både distributøren, Sæther Nordic Group, og firmaet, Ole Henriksen - men uden held.