Ny Tesla-model bliver den klart billigste: Så vanvittig lidt kommer den til at koste

24/11/2023 07:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Så er der gode penge at spare på den næste elbil fra Elon Musk og Tesla.

Mest læste i dag

I løbet af det allerede banebrydende år for Tesla i Danmark planlægger elbilsgiganten at tage endnu et skridt ved at introducere en mere prisvenlig model på de danske veje. Med over 13.000 nyregistrerede Tesla Model Y'er har året allerede sat rekord for salget af nye biler.

Under sit besøg på gigafabrikken i Grünheide, Tyskland, bekræftede Tesla-chef Elon Musk denne spændende udvikling, hvor den nye model forventes at blive produceret.

Den længe ventede 'budget-Tesla', der estimeres til omkring 200.000 kroner, anses for at være et svar på efterspørgslen fra dem, der ønsker en elbil uden at tømme pengepungen som ved Model 3 til 339.900 kroner, ifølge Reuters.

Selvom intet officielt er bekræftet, forventes produktionen af den muligt navngivne Tesla Model 2 at starte allerede i 2024. Denne nye model forventes at konkurrere i størrelse med Volkswagen ID.3 og have en imponerende rækkevidde på omkring 400 kilometer.

Dette åbner døren for endnu flere danskere til at omfavne elbilbølgen og gør Teslas biler mere tilgængelige end nogensinde før.