Ny grænsebutik åbnet: Billigere end alle andre

22/09/2023 15:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu vil det give god mening at smutte en tur til grænsen, hvis du skal have fingrene i nogle gode priser.

Mest læste i dag

Fleggaard, Poetczh, Otte Duborg, Fakta, Calle, og mange andre butikker, kunne nævnes.

Disse butikker er velkendte af en stor del af den danske befolkning, især dem, der nyder at tage turen ned over grænsen for at handle billig alkohol og søde sager.

Dog er der nu kommet et nyt spiller på banen, en ny butik, hvor priserne er endnu lavere end de øvrige konkurrenters.

Butikkens navn er Spot Discount, og den ligger på adressen Apenrader Str. 109. Hvis du er bekendt med denne adresse, skyldes det, at der tidligere var en 'Calle' butik her.

Det er JyskeVestkysten, der beretter om denne nye grænsebutik, som er blevet åbnet af Steen Jonassen, Michael Egeberg og Mathias Dziuba. I deres butik følger de et anderledes koncept i forhold til de øvrige grænsebutikker.

Spot Discount sælger primært produkter, der er tæt på udløbsdatoen, hvilket gør det muligt for dem at sænke priserne til et niveau, der næsten kan betegnes som kriminelt lavt.

Ifølge JyskeVestkysten kan man eksempelvis købe en kasse Mokai for blot 10 kroner, dog er produkterne ofte tæt på at have overskredet deres 'bedst før'-dato.

Åbningen af butikken har allerede været en enorm succes, og ejerne overvejer allerede at udvide med yderligere 1-2 butikker i Tyskland på sigt.