Netflix i offensiven: Nu skal det være slut med delte passwords

12/03/2021 10:47

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Streaminggiganten er i øjeblikket ved at teste en teknologi, der skal sikre at alle brugere på samme konto, bor i samme husstand.

Det skal være slut med at dele Netflix-konti på tværs af husstande. Det er hvert fald det den kæmpestore streamingtjeneste i øjeblikket arbejder på.

Lige nu testet en ny teknologi, der skal gøre det umuligt at dele passwords og konti, hvis man ikke er i samme husstand – det skriver B.T.

Med den nye teknologi der nu testes på Netflix-servere verden over, har flere og flere kunder oplevet af modtage denne besked:

”Hvis du ikke lever sammen med ejeren af denne konto, så behøver du din egen konto for fortsat at kunne se med,”

Den enorme streaminggigant har endnu ikke endeligt bekræftet, at den nye teknologi vil blive sat i brug, da den stadig kører på testbasis. En talsmand fra Netflix oplyser, at værktøjet ”er designet til at sikre, om folk, der bruger netflixkonti, har lov til det,”

Men eftersom Netflix er en af verdens, og Danmarks, største streamingtjenester, der længe har haft problemer med folk der deler passwords på kryds og tværs, virker et værktøj som dette ganske belejligt for virksomheden.