Mor i chok: Pædagoger efterlod Fireårig dreng med blod i munden

07/12/2020 11:44

|

Lukas Jepsen

Foto: Heidi Nielsen / Facebook

Mest læste i dag

En 30-årig mor blev chokeret da hun skulle hente sin fireårige søn i børnehaven. Han sad alene på en stue med blod i munden.

Heidi Nielsen fik sig en ganske ubehagelig overraskelse, da hun den 1. december skulle hente sin søn, Frederik i Børnehuset Strandloppen i Korsør.

For Heidi var det ellers en helt normalt tirsdag eftermiddag, men det ændrede sig da hun kom ind i børnehuset.

Her sad hendes søn nemlig alene på en tom stue med blod i munden, efter at han var faldet, hvilket resulterede i en flækket overlæbe og løse fortænder.

”Jeg går fuldstændig i panik og tænker, hvad er der dog sket. Jeg prøver at finde en pædagog, fordi jeg kan se, at det her slet ikke er i orden. Der går tre-fire minutter, uden at jeg kan finde nogen. Først da jeg stiller mig ud på gangen og råber 'hvor helvede er de pædagoger, når man skal bruge dem', kommer der nogen,” – Siger Heidi Nielsen ifølge B.T.

Kontaktede ikke forældrene

Den 30-årige mor var chokeret over at drengen sad alene, men også fortvivlet over at hverken hende selv, Frederiks far eller mormor blev kontaktet efter ulykken.

” Jeg synes, at det er noget forbandet svineri. Selvfølgelig skal de ikke ringe ved en almindelig hudafskrabning, men her skulle de have handlet anderledes. Og hvis de ikke som minimum kunne få fat i os, skulle de have kontaktet skadestuen eller en læge,”

Ifølge kommunen skulle personalet have forsøgt at kontakte forældrene, dog på det forkerte telefonnummer.

Kommunen beklager

Kommunen har nu kommenteret situationen, og beklaget forløbet der ifølge kommunen skyldes misforståelser blandt de ansatte.

Det er et rigtig beklageligt forløb, hvor der er sket nogle misforståelser, som har gjort, at vi ikke har håndteret situationen godt nok. Det har vi beklaget over for forældrene,” – Siger Maj-Britt Thy, dagtilbudschef i Slagelse Kommune til B.T.

Det har dog ikke været nok for familien. Hændelsen har rystet moren så meget at hun har besluttet at trække sønnen ud af institutionen.