Mand købte en vand og en cola i SuperBrugsen - pludselig tog situationen en yderst uventet drejning

20/11/2023 11:37

|

Sebastian Ilsøth

Arkivfoto: Shutterstock
Manden vidste ikke, hvad der ventede lige om hjørnet.

Mest læste i dag

Der er ingen tvivl om, at ansatte i danske dagligvarebutikker fra tid til anden oplever en bred vifte af begivenheder.

Det kan enten være positive episoder, der bringer smil frem på medarbejdernes ansigter, men nogle gange udsættes de også for bedrageri, tyveri eller endda voldelige situationer. Torsdag aften udspillede der sig en bemærkelsesværdig situation i SuperBrugsen i Fensmark på Sydsjælland.

Hovedpersonen i denne historie var en 33-årig mand, der bevægede sig gennem butikken. Da han endelig nåede kassen, betalte han for en cola og en vand.

Det, som den 33-årige mand ikke var klar over, var, at en medarbejder i butikken havde observeret, at han havde gemt to oksemørbrader under sin jakke.

Dette rapporterer Sjællandske Nyheder.

Manden, der kom fra Skælskør, fik selvfølgelig ikke lov til at undslippe med de kostbare varer. Det viste sig faktisk, at oksemørbrad ikke var det eneste, han forsøgte at skjule for personalet.

Yderligere to flæskestege, to tyndsteg og to pakker hakket kød blev også fundet, hvilket samlet set havde en værdi af hele 2.224 kroner.

Den 33-årige blev anholdt klokken 18.10 og sigtet for butikstyveri. Under visitationen på politistationen fandt betjentene også 0,2 gram amfetamin i mandens besiddelse, hvilket førte til yderligere sigtelse for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Efter afhøringen på politistationen blev den anholdte mand løsladt igen kl. 20.50.