Mand hentede varer i Bilka for 342 kroner - endte med at betale det dobbelte beløb

18/10/2023 05:22

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Manden vil nok sent glemme sin oplevelse i butikken.

Mest læste i dag

I Esbjerg begav en mand sig til Bilka på Stormgade for at hente varer til en værdi af 342 kroner. Imidlertid endte situationen tragisk, da han til sidst blev pålagt at betale det dobbelte beløb.

Det er velkendt, at medarbejderne i danske dagligvarebutikker ofte er vidner til forskellige begivenheder. Dette spænder fra positive episoder, der bringer smil til medarbejdernes ansigter, til lejlighedsvis konfrontation med bedrageri, tyveri eller endog voldelige situationer.

Især tyveri i dagligvarebutikker er blevet et stigende problem, der påvirker butiksejere i hele landet. Det var præcis sådan en situation, Bilka i Stormgade i Esbjerg blev involveret i mandag klokken 13.32.

En mand forsøgte at stjæle varer for 342 kroner, men han fortrød hurtigt sit forsøg. Nu kan han se frem til en bøde på det dobbelte af det beløb, han forsøgte at tage fra butikken.

Dette betyder, at han nu står overfor en bøde på 684 kroner, hvilket han sikkert fortryder, da han nemt kunne have betalt for varerne uden at opleve den ubehagelige situation med at blive afsløret som en tyv.