Mai Manniche deler trist nyhed: Giver op

04/09/2023 07:49

|

Nicolai Haugsted

Smykkedesigneren åbner op om stor beslutning.

Mest læste i dag

Smykkedesigneren Mai Manniche er en flittig bruger af de sociale medier, hvor hun dagligt deler ud af forskellige aspekter af sit liv, lige fra hendes livs ulykke, som fandt sted i 2021 i belgiske Antwerpen, til nyheder om hendes virksomhed og ikke mindst hendes kærlighedsliv.

Sidstnævnte har hun netop delt et opslag om. Men det handler ikke om en ny flamme eller en kommende date. Tværtimod har den 39-årige designer nu annonceret, at hun trækker stikket.

“Kærlighed & dating. Jeg trækker stikket fra den slags… Jeg må indrømme hele datingshowet ikke er mig – jeg orker simpelthen ikke det ‘kødmarked’ og ikke mindst den laissez-faire tilgang mange har til en date,” indleder Mai Manniche et opslag på Instagram og fortsætter:

“Jeg har fået rigtig mange invitationer de sidste måneder, men høfligt takket nej. Da jeg så endelig blev inviteret på en date jeg takkede ja til, så blev jeg aflyst samme dag.” Uden forklaring – og med ordene ‘vi finder en anden dag’… Men det gør vi ikke – jeg hader aflysninger, specielt uden forklaringer. Den fik jeg formentlig ikke – fordi der kom en anden date i vejen.”

I opslaget fortæller hun videre, at hun her de seneste måneder også har været på Raya, der er en datingapp for ‘kendisser’. De fleste mænd, der bruger appen, er dog fra steder som Monaco, L.A. og London, og da hun har sit liv i Danmark, har disse altså ikke interesse for smykkedesigneren.

Hun slutter derfor sit opslag med at spørge sine knap 97 tusinde følgere på Instagram om, der er nogen af dem, der vil med hende i Kloster.

“Kort sagt – hvem skal med i kloster?” skriver hun.