LEGOLAND åbner før tid: Sender særlig invitation ud

23/03/2022 14:00

|

Christina Hansen

Foto: Legoland

Mest læste i dag

Fredag den 1. april slår LEGOLAND® dørene op for en række særligt inviterede gæster, som også får lov til at være de første til at prøve de mange nye byggeoplevelser i LEGOLAND i år.

Dagen før den officielle åbning af LEGOLAND® har igennem mange år været en helt særlig dag i LEGOLAND.

Her har parken tradition for at invitere vanskeligt stillede børn og deres familier, så de kan få en dag, hvor tankerne ikke er på de problemer og udfordringer, som ellers fylder i deres hverdag.

I år deltager børn og deres familier fra Børnehjælpsdagen, Hjerteforeningen og Familier med kræftramte børn, og derudover har LEGOLAND inviteret flygtningebørn og deres familier fra blandt andet Ukraine igennem Dansk Flygtningehjælp. 

- Vi er glade for, at vi i år får hjælp til at skyde LEGOLAND sæsonen i gang af en masse danske og udenlandske børn, som af forskellige årsager har en svær hverdag. Vores medarbejdere glæder sig rigtig meget, og de er helt klar til at give dem alle en fantastisk dag i LEGOLAND, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Årets nyhed 'Brick Street' åbner den 1. april

Når LEGOLAND® slår dørene op den 1. april for de særligt inviterede gæster, bliver de også de første til at opleve årets nyheder i LEGOLAND, hvor Brick Street danner rammen om de nye byggeattraktioner.

- Brick Street bliver Danmarks sjoveste LEGO® byggegade med byggeaktiviteter for hele familien. Vi får otte meget forskellige byggeoplevelser både indendørs og udendørs, og vi har tilføjet mere end 10 millioner LEGO klodser i år, så der bliver rig mulighed for at lade kreativiteten få frit løb, siger Christian Woller.

Åbningsfernisering af LEGOLAND® Gallery

Lørdag den 2. april vil der også være åbningsstemning, når LEGOLAND® inviterer til åbningsfernisering af LEGOLAND Gallery kl. 14.00, hvor nogle af gæsterne selv har bygget de modeller, der bliver en del af udstillingen.

- LEGOLAND Gallery bliver den ultimative oplevelse i LEGOLAND for LEGO® byggere i alle aldre. Her kan gæsterne opleve inspirerende og flotte LEGO modeller bygget af fans fra hele verden, og samtidig selv slippe kreativiteten løs og bygge unikke LEGO modeller sammen med medarbejderne i LEGOLAND, siger Christian Woller.