Julie raser over PostNord: Du vil aldrig gætte, hvilken bommert de har begået

14/12/2023 06:07

|

Sebastian Ilsøth

Genrefoto: YouTube
Julie er ikke tilfreds med PostNord.

Mest læste i dag

Julie Degn, som udnyttede de mange gode tilbud under Black Friday, stod pludselig over for en næsten surrealistisk situation, der indledningsvist var komisk, men endte yderst besværligt.

Efter at have ventet på afhentning af en af hendes pakker, modtog hun en overraskende besked fra PostNord, ifølge Ekstra Bladet.

Beskeden meddelte hende, at pakken ikke kunne leveres til den ønskede pakkeboks tæt på hendes hjem på det sydlige Fyn. I stedet var pakken havnet på Ærø.

I starten troede Julie ikke på det, hun læste, men da det sank ind, at det ikke var spam, kastede hun sig ud i forsøget på at finde ud af, hvordan hun kunne få fat i sin pakke.

En undersøgelse af en mulig rejseplan til Ærø afslørede dog ikke særlig opmuntrende nyheder for Julie. Hun stod over for en fem timers rejse, hvis hun skulle hente sin pakke:

"Jeg synes simpelthen ikke, det er acceptabelt. Jeg kan ikke bruge både penge og fem timer på at hente en pakke. Jeg har prøvet at få dem til at levere pakken, men de skriver blot, at de er travlt optaget i forbindelse med Black Friday og beklager."

Selvom Julie var frustreret, erkendte hun, at hendes pakke nu var fanget på Ærø, og hendes hund, Oscar, måtte vente forgæves på sin mad.

Julie påpegede, at hun endda havde betalt for fragten, og hun fandt det uacceptabelt, at PostNord kunne levere pakken flere timer væk fra den angivne pakkeboks.

Ekstra Bladet kunne rapportere om en korrespondance mellem Julie og PostNord, hvor fragtfirmaet beklagede situationen og anbefalede, at Julie lod pakken gå retur og bestilte den på ny.