Han tjener 1.800.000 kroner om året: Har jobbet som ingen vil have

05/11/2023 12:27

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Der kan være mange penge at hente i branchen.

Mest læste i dag

En 39-årig mand hævder, at han tjener 1.800.000 kroner om året ved at udføre en opgave, som mange måske ville finde uønsket.

Han beskriver det som "jobbet, som ingen vil have."

Denne indkomst giver ham mulighed for at nyde weekenderne, forkæle sig selv med luksuriøse ferier og bo i eksklusive omgivelser.

Manden, ved navn Stephen Fry, begyndte sin karriere som VVS-mand efter at have fået rådgivning fra det lokale jobcenter.

Dette rapporteres af The Mirror.

I sine tyvere etablerede han sin egen virksomhed og sluttede sig senere til Pimlico Plumbers, et stort privat VVS-firma.

Her har han nu opnået status som en af firmaets mest indbringende medarbejdere.

Med en arbejdsuge fra kl. 8 til 18, mandag til fredag, samt to nattevagter om mandagen og tirsdagen, kan man roligt sige, at Stephen Fry har en travl hverdag.

Selvom det ikke er almindeligt for VVS-mænd at tjene omkring 1,8 millioner kroner om året, påstår Pimlico Plumbers, at halvdelen af deres medarbejdere tjener mere end 900.000 om året.

Stephen Fry finder glæde i sit arbejde og bliver tilfreds, når han kan løse problemer for folk, selvom han erkender, at hans arbejdsplan kan være krævende. Han har ikke planer om at stoppe sit arbejde foreløbigt.

Stephen Fry er et levende eksempel på, at man kan opnå en imponerende indkomst uden at have en universitetsuddannelse.