Frisør nægter at klippe kundes hår: Årsagen vil overraske dig

29/04/2024 16:50

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Frisøren endte med at måtte opgive klipningen.

Mest læste i dag

En frisør har udløst en kæmpe debat på nettet efter at have nægtet at klippe en kundes hår, fordi det er "ekstremt langt".

Det skriver Mirror 

Kvinden hævder, at klientens hår var "knælængde" og ud over den rimelige grænse, at hun komfortabelt ville kunne trimme og farve på grund af afventning af operation.

En ny stylist

I et opslag på den populære forumside Reddit indrømmede den anonyme bruger, at hun ikke ville honorere kundens refusion efter tidligere at have hævdet, at hårlængden var til hendes "talje". 

"Jeg er frisør. Jeg havde en mor, der bookede hendes datter til at blive klippet og farvet ved mig, jeg er ikke deres sædvanlige stylist. Den stylist, de plejer at gå til, er på ferie, og jeg blev anbefalet til dem af en ven," sådan starter kvinden sit indlæg der fortsætter:

"Da moren bookede trim og farve ind, specificerede hun, at hendes datter havde langt hår og spurgte, om det var ok for mig at håndtere. Receptionisten sagde ja, fordi jeg har mange klienter med talje -langt hår." fortæller hun, inden hun uddyber:

"Taljelængde er normalt det længste hår, jeg vil klippe, jeg har aldrig haft en klient med længere hår end dette. På grund af problemer med mit knæ, kan jeg ikke knæle ned længe. Jeg afventer en operation."

Noget længere end taljen

Det var dog ikke talje-langt hår som kunden mødte op med. 

"Da de mødte op til aftalen, havde datteren sit hår oppe i en knold, så jeg ikke kunne se hele længden af ​​hendes hår. Moren takkede mig for, at hun kunne passe sin datter ind og fortalte, at da deres sædvanlige stylist ikke er tilgængelig, kan det være svært at få sin datter en tid på grund af hendes hårlængde. Da datteren sad i min stol, bad jeg hende om at tage sit hår ned, så jeg kunne børste det igennem, inden vi startede hendes ombre-farve," fortæller kvinden og tilføjer: 

"Da hun tog sit hår ned, lagde jeg mærke til, at det var meget længere, end jeg havde forventet. Jeg spurgte hende hvor langt hendes hår var, og hun sagde at det var knælangt. Hun børstede sit hår tilbage, så det hele gik ned af stoleryggen, og det var et godt stykke over den længde, jeg var tryg ved at klippe. Jeg ville have været nødt til at knæle både mens jeg farvede og klippede hendes hår,"