Folk målløse: Kvinder viser smart, men ukendt, funktion i bilen, der skærmer dig for solen

25/04/2024 22:28

|

Redaktionen

Foto: TikTok
En kvinde har efterladt folk i spåner efter at have delt en video på den populære videostreamingtjeneste TikTok , der demonstrerer en for mange ukendt funktion i bilens interiør.

Mest læste i dag

Den vanvittige smarte funktion

Stephanie Booth, som kan prale af mere end 290.000 følgere på TikTok-kontoen @stephanieboothhome, deler utallige hacks og gode tips og råd til brugere på sin TikTok-profil.

Og nu deler hun en praktisk funktion med bilens solskærm til The Mirror.

I videoen demonstrerer Stephanie, hvordan både chaufførerer og passagerer kan forhindre solen i at "ramme" dem, mens de sidder i bilen. Hun fortæller, at det er helt enkelt.

Du skal blot løsne visiret fra dets oprindelige position og flytte det enten til venstre eller højre afhængigt af, hvilken side af bilen du sidder på.

Efter at have trukket i enden af ​​solskærmen er TikTokeren let i stand til at forlænge det og beskytte hendes syn mod solens blænding. Hun spørger så brugerne: "Vidste du, at dit solskærm kan gøre dette?"

Hun skrev under billedteksten til indlægget: "Få solen ud af dit ansigt ved at forlænge din bils solskærm."

(Se videoen længere nede i artiklen)

Kommentarspor bugner af ros

Siden deling af videoklippet online har Stephanies indlæg hidtil indhentet over 2.000 kommentarer – og bilister er mildest talt chokerede over opdagelsen.

En person skriver: "Wow virkelig."

En anden tilføjer: "Mine forældre vidste det ikke, og da jeg demonstrerede, hvordan det virker, flippede de ud," og tilføjer: "Har lige fundet ud af det i dag #age55."

På den anden side hævder andre TikTokere at have kendt til den skjulte funktion i flere år.

"Hvem ved ikke det her?" siger en af dem.

En anden sagde: "Jeg kender dette trick for år siden, og en tredje tilføjer: "Hvis du ikke ved dette, går du glip af livet."